19 / 04 / 2024

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Hendek Başpınar Mahallesi'nde yeni itfaiye binası inşa ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; 2 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselen projede yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Yeni itfaiye binası hakkında açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,hizmet binasının son teknoloji donanıma sahip olacağını vurgulayarak, “Teşkilatımız modern altyapısı, teknolojik donanımı ve başarılı çalışanları ile afetlere müdahalede etkin rol oynuyor. Biz de her geçen gün itfaiye teşkilatımızı güçlendirmek, afetlere karşı mücadelede başarı oranımızı arttırmak için gerekli adımları atıyoruz. Özellikle toplumsal bilinç ve bilgi düzeyini arttıracak, teknolojinin tüm imkanlarını kullanıp, özverili çalışmalarla inşallah teşkilatımız olası afetlere karşı hassasiyetle mücadelesini sürdürecek” dedi.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

8 araç kapasiteli 

Başkan Ekrem Yüce, Hendek’te 91 mahalleye hizmet sunacak yeni itfaiye hizmet binasını da yakın zamanda tamamlayacaklarını ifade ederek, “Kaba inşaatımız tamamlandı. Dış ve iç cephede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha sonra ince işçilikleri ve çevre düzenlemesini gerçekleştireceğiz. Başpınar Mahallesinde 2 bin 600 metrekare alan üzerinde inşa edilen hizmet binası, içerisinde 8 araçlık garaj, idari odalar, spor odası, eğitim salonu, yatakhaneleri ve yemekhanesi olan projemiz ile inşallah olası afetlere en hızlı şekilde müdahale edeceğiz. Hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Sakarya Hendek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı!

 


Geri Dön