26 / 04 / 2024

2 katlı prefabrik evler kaç liraya mal oluyor?

2 katlı prefabrik evler kaç liraya mal oluyor?

Prefabrik evler, kolay kurunum, tasarım ve maliyeti ile vatandaşların ilgisini çekiyor. Özellikle tek katlı prefabrik evler ilgilileri tarafından çok popülerdir. Peki 2 katlı prefabrik evler ne kadar? İşte detaylar!



2 KATLI PREFABRİK EVLER KAÇ PARA?

Prefabrik evler, zengin bir model çeşitliliği sunmaktadır. Her kullanım amacına prefabrik evler yanıt verebilecek şekilde tasarlanmaktadır. Yapı olarak prefabrik evlere bakıldığında piyasadaki en ucuz yapılar olarak dikkat çekmektedirler. Bu modeller tek katlı olabileceği gibi çok katlı olarak da tasarlanabiliyor örneğin villa tarzında bir müstakil prefabrik isterseniz böyle seçeneklerde mevcuttur. Sadece hangi ev projesinin sizin için uygun olduğuna karar vermeniz gerekmektedir. Bu ilk adımdır daha sonraki süreçte bir evden neler beklediğinizi düşünüp karar vermeniz gerekmektedir. İhtiyaçlarınızı ortaya koymalı, nelere ihtiyacınızın olduğu nelerin gerekli olduğu dikkate alınmalı ve bunlara en iyi şekilde yanıt verecek prefabrik tarzındaki ev modelini seçmelisiniz ya da belirlemelisiniz. Bu şekilde ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize yönelik doğru bir prefabrik ev seçimi yapabilir ve kendiniz için etkili çözümler sunan bir yaşam alanına sahip olabilirsiniz. Sizin için belirlediğimiz 2 katlı ve metrekareli ev fiyatları;

İki Katlı Prefabrik Ev Fiyatı 90 m² 255.400 TL, 100 m² 268.200 TL, 101 m² 275.500 TL,  İki Katlı Prefabrik Ev Fiyatı 114 m² 314.800 TL,  İki Katlı Prefabrik Ev Fiyatı 122 m² 334.200 TL’den başlamaktadır.

PREFABRİK EVLERİN METREKARESİ KAÇ LİRADIR?

Prefabrik evlerin, depreme karşı dayanıklığı ve  kısa sürede hazırlanması ile normal evlere göre maliyetinin düşük olması ile dikkat çekiyor. Prefabrik evlerin metrekare fiyatı 250 TL'den başlıyor. 155 metrekare dubleks bir evin fiyatı 55 bin TL.

2022 buğday ve arpa fiyatları! Buğday ve arpa alım fiyatları ne kadar?

2022 Temmuz dul ve yetim maaşları ne kadar? Dul ve yetim maaşlarına zam yapılacak mı?

KOSGEB’den nasıl destek alınır? KOSGEB destek başvurusu nasıl yapılır?

 


Geri Dön