18 / 04 / 2024

2 yılda restorasyon için yapılan ödemeler meclis gündeminde!

2 yılda restorasyon için yapılan ödemeler meclis gündeminde!

2017-2019 yılları arasında Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların dekorasyon, tadilat, restorasyon ve iyileştirme işleri için yapılan ödemeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...



CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2017-2019 yılları arasında Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların dekorasyon, tadilat, restorasyon ve iyileştirme işleri için yapılan ödemelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu'nun soruları:
1- 2017-2019 yılları arasında yıllar bazında Bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşların dekorasyon, tadilat, restorasyon, güzelleştirne, iyileştirme, rehabilitasyon, güçlendirme, çevre düzenlemesi ve sanatsal düzenleme işleri için yapılan ödemelerin miktarı nedir? Türlerine göre dağılımı nedir?
2- 2017-2019 yılları arasında yıllar bazında Bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşlarda yapılan söz konusu faaliyetlerin hizmet alımları hangi kişi ya da firmalardan yapılmıştır?


Geri Dön