24 / 04 / 2024

2 yılda serveti hızla artan iş insanı şimdi dünyanın en zengin 5. ismi oldu! İşte inanılmaz hikayesi

2 yılda serveti hızla artan iş insanı şimdi dünyanın en zengin 5. ismi oldu! İşte inanılmaz hikayesi

Hindistan'da birçok alanda yaptığı yatırımlarıyla hızla büyüyen Adani Group’un patronu Gautam Adani, son iki yılda inanılmaz bir servet yaptı. Forbes dergisinin haberine göre Adani, 125,9 milyar dolarlık net servete sahip.



Hindistan'da yenilenebilir enerji, medya, havaalanları ve daha pek çok alanda yatırımları bulunan iş insanı Gautam Adani, 125,9 milyar dolarlık servetiyle ünlü patron Warren Buffet'ı geride bıraktı. Forbes’un milyarderler endeksine göre 59 yaşındaki Gautam Adani Cuma günkü piyasa kapanışı itibariyle artık dünyanın en zengin ilk 5 ismi arasına girdi.

Adani'nin yatırım yaptığı sektörlerdeki hisse senedi fiyatları son iki yılda yüzde 200'e yakın artış gösterdi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön