29 / 03 / 2024

20 Haziran sigaraya zam mı geldi? Sigaraya yeni zam mı yapıldı?

20 Haziran sigaraya zam mı geldi? Sigaraya yeni zam mı yapıldı?

Sigaraya yeni zam mı geldi, 20 Haziran sigaraya zam mı yapıldı? Soruları günün en çok merak edilen konusu oldu. İşte 20 Haziran sigara fiyatları!



20 Haziran tarihinde sigara fiyatlarına yeni bir zammın yapılıp yapılmadığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Sigara kullananalar, sigara zammına dair haberleri yakından takip ediyor. 20 Haziran, en düşük ve en yüksek sigara fiyatları da merak ediliyor. Sigaraya 2022 yılı başından itibaren toplamda 8 TL zam yapılmıştı. Peki 20 Haziran sigaraya yeni zam mı geldi?  İşte merak edilen detaylar…

20 HAZİRAN SİGARA FİYATLARINA ZAM MI GELDİ?

Sigara kullananlar,  sigara fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Sigaraya geçtiğimiz günlerde uygulanan %10'luk ÖTV artışı sonrası 0.71 lira olan asgari maktu vergi tutarı 0.79 liraya yükselmişti. Sosyal medyada da sigaraya 9 TL zam geleceği söylenirken, son fiyatlar da araştırılmaya başlandı. Sigara fiyatlarına yeni bir zam yapıldı. Haziran ayının ilk günlerinde açıklanan ÖTV düzenlemesinden sonra Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara fiyatlarında yapılan fiyat artışını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön