18 / 04 / 2024

2006 yılında Dumankaya Trend'de 90.000 liradan başlayan fiyatlar!

2006 yılında Dumankaya Trend'de 90.000 liradan başlayan fiyatlar!

2006 yılında Kurtköy'de 100 bin metrekarelik alanda inşası devam eden bin 286 dairelik Dumankaya Trend'de bulunan daireler 90 bin liradan (576 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.



2006 yılında Dumankaya Trend de 90.000 liradan başlayan fiyatlar!


Trend


Yeni Trend 3. katta bahçe 


Trend'de yaşam olanaklarını renklendiren taze fikirler var... Bunlardan biri de, binaları cephesindeki nişlerde yer alan bahçeler... Her ana yapının 3. katında bulunan bahçeler sayesinde sokağa çıkmadan, zemin kata inmeden ağaçlar ve çiçekler arasında dinlenmeniz ve keyifli saatler geçirmeniz mümkün... Trend size kendi binanız içinde bile doğa ile iç içe olma imkanı sunuyor.

Trend'in sizi şaşırtacak daha bir çok özelliği var. Trend'le bir an önce tanışın, yeni konut anlayışına ''merhaba'' deyin.


Her katta bir sokak

Trend'in yenilikçi mimari çözümleri: Birbirinin manzarasını kesmeyen T bloklar. Dairelere geniş ve ferah şeffaf koridorlarla ulaşım. 65 m2 1+1'den 151 m2 3+1'e 9 farklı fonksiyonel daire seçeneği


Sosyal ve sportif olanaklar: 3 açık, 1 kapalı havuz. Basketbol ve voleybol sahaları. Tenis kortları. Mini futbol. Badminton. Çocuk parkları. Satranç platformu. TrendyClub. Maksimun mavi ve yeşil alanlar. Köprülerle aşılan göletler. 1 km. yürüyüş ve koşu parkuru. Süpermarket. Güzellik salonu. Eczane. Butikler. Kuru temizleme ve laundry. Cafe ve lokanta. Kreş.



Her yapı girişinde bekleme, dinlenme, sanat köşelerinden oluşan geniş lobi. 24 saat residence hizmetleri: Temizlik, posta, teknik yardım, kuru temizleme laundry, öğrenci servisi asistanlığı vb. 


Kurtköy İstanbul Park

Tren kentin yeni cazibe merkezi Kurtköy'de! Komşuları: Uluslararası havaalanı, dünyaca ünlü yarış pisti, yapılması planlanan Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi, seçkin eğitim kurumları, 5 yıldızlı oteller.



İstanbul'un deprem açısından en güvenli bölgelerinden Kurtköy'de bulunan Trend tünel kalıp sistemiyle inşa ediliyor. Zemin etüdleri eksiksiz yapılan 100.000 m2 arazide yükselecek 9 adet T formunda yapıda toplam 1286 daire yer alacak. Trend'in güvenliği; 24 saat görev yapan özel ekip, site girişinde araç tanıma sistemi, yapı girişlerinde özel şifre, daireler ile site giriş ve lobi arasında doğrudan haberleşme ile sağlanacak.


Güncel olanı en uygun koşullarda ve farklı bir mimaride sunan Trend'de 1. etap satışlar tamamlanmıştır. 2 etapta mutlaka yerinizi alın!


90.000 YTL'den başlayan fiyatlar, 542 YTL'den başlayan taksitler 240 aya varan konut kredileriyle


DUMANKAYA 


(2006 yılında Reşat Altın 156 liraya satılıyormuş.)


Sabah 25 Mart 2006



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön