19 / 04 / 2024

2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!

2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!

2013 Kasım ayında lansmana özel fiyatlarla yeni satışa çıkacak konut projelerini mercek altına aldık. İşte önümüzdeki ay ilk kez görücüye çıkmaya hazırlanan 10 konut projesi…



İstanbul’da konut üretimi hız kesmeden devam ediyor. Her ay onlarca konut lanse ediliyor. Lansmana özel fiyat ve ödeme seçenekleri ile ilk kez görücüye çıkan yeni satışa çıkan projelerde ilk alanlar kazanıyor. Bu haberimizde ise emlakkulisi.com takipçileri için önümüzdeki Kasım ayında satışa çıkacak konut projelerini mercek altına aldık. İşte lansmana özel fiyatlarla Kasım ayında ilk kez görücüye çıkmaya hazırlanan 10 konut projesi…


2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!


1.Olimpa Evleri’nde 450 bin TL’ye 3+1

Fuzul İnşaat tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen Olimpa Evleri projesi, 19 Kasım’da resmen satışa çıkıyor. 11 katlı tek bloktan oluşan Başakşehir Olimpa Evleri projesinde toplam 32 daire yer alıyor. Konutlarının tamamının 3+1 şeklinde tasarlandığı Fuzul İnşaat Olimpa Evleri projesinde konutlar 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Olimpa Evleri’nde daire teslimlerinin ise 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Olimpa Evleri Başakşehir projesinin sosyal olanakları arasında ise buhar odası, 24 saat güvenlik, kapalı otopark, temizlik hizmeti, spor salonu ve vale parking hizmetleri bulunuyor. 


Olimpa Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!


2.Mahal İstanbul Beylikdüzü’nde fiyatlar 90 bin TL’den başlıyor

Beylik Yapı tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Mahal İstanbul Beylikdüzü projesinde resmi satışların Kasım’ın ilk haftası başlaması planlanıyor. 2 bloktan oluşan Beylikdüzü Mahal İstanbul projesinde şu an ön talep toplanıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Mahal İstanbul Beylikdüzü projesinde fiyatlar 90 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Beylik Yapı Mahal İstanbul projesinin sosyal olanakları arasında ise fitness center, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Mahal İstanbul Beylikdüzü hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!


3.Kartal Metsan Nexus’ta 170 bin TL’den başlıyor

Metsan İnşaat tarafından Kartal’da hayata geçirilen Kartal Metsan Nexus projesi toplam 439 konuttan oluşuyor. Stüdyodan 6+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Kartal Metsan Nexus’ta fiyatlar 170 bin TL’den başlıyor 2 milyon 400 bin TL’ye kadar yükseliyor. 1 Kasım Cuma günü resmi olarak satışların başlayacağı Metsan Nexus projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projede yüzde 25 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. 5.kattan itibaren dairelerin Adalar manzarasına hakim olduğu Metsan Nexus Kartal projesinde konut teslimlerinin Temmuz 2015’te yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness center, güvenlik, otopark, sauna ve hamam gibi bir çok imkan yer alıyor. 


Kartal Metsan Nexus hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!


4.Demir Panaroma’da metrekaresi 2 bin 700 TL

Demir İnşaat’ın Hadımköy projesi Demin Panorama, toplam 500 konuttan oluşuyor. 1+1’den 6+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Demir Panorama projesinde konutlar metrekaresi 2 bin 700 TL’den başlangıç gösteriyor. Demir Panorama’da konutların büyüklükleri 66 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 42 dönüm alan üzerinde yükselen Demir Panorama Hadımköy projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabilecek. Projede resim satışların Kasım sonu gibi başlaması planlanıyor. Demir Panorama Hadımköy projesinde konutların yanı sıra 30 bin metrekare ticari alan da bulunuyor. 


Demir Panorama hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!


5.Gül Park Yaşam Evleri’nde yaşam 2015’te başlayacak

Gül Park Yaşam Evleri, Esenyurt’ta Gül Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 564 konuttan oluşan Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri projesinde konutların yanı sıra 65 adet de ticari ünite bulunuyor. Büyüklükleri 34 ile 209 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Gül Park Yaşam Evleri projesinde daire teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. 35 dönüm alan üzerinde 4 bloktan oluşan Gül Park Yaşam Evleri projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabilecek. Esenyurt’ta Media Markt’ın hemen arkasında konumlanan projenin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, buhar odası, yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark ve güvenlik bulunuyor. 


Gül Park Yaşam Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!


6.Nurol GYO Seyrantepe projesi için ön talep toplanıyor

Nurol GYO Seyrantepe projesi için şu anda ön talep toplanıyor. Kasım sonu gibi satışa çıkması planlanan proje toplam 110 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 450’nin üzerinde konuttan oluşan Nurol GYO Seyrantepe projesi 50 katlı kule şeklinde tasarlanıyor. Türk Telekom Arena Stadı’nın sol arka tarafında konumlanan projede yüzde 1 KDV oranı uygulanacak. Fiyatları henüz açıklanmayan Nurol GYO Seyrantepe projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabilecek. 


Nurol GYO Seyrantepe projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!


7.Halkalı’da bir Ege kasabası 

Eviya Gayrimenkul tarafından Halkalı’da hayata geçirilen Ege Yakası Evleri projesinde satışların Kasım ayı sonu gibi yapılması planlanıyor. Ön talep toplam sürecinde olan Ege Yakası Halkalı projesinde 2 blokta toplam 500 konuttan oluşuyor. Projenin bir bloğunda rezidans daireler diğer bloğunda ise normal daireler yer alıyor. Eviya Gayrimenkul Ege Yakası Evleri projesinde rezidans bloğunda stüdyo, 1+1 ve 2+1 dubleks diğer blokta ise 2+1, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların henüz açıklanmadığı Halkalı Ege Yakası Evleri projesinde daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise dinlenme alanları, spor alanları, fitness center, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, güvenlik ve kapalı otopark yer alıyor. 


Ege Yakası Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!


8.Crown Palas’ta metrekaresi 2 bin TL

Crown Palas projesi Babacan Yapı tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçiriliyor. 18 katlı tek bloktan oluşan Beylikdüzü Crown Palas projesinde toplam 200 konut yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Babacan Yapı Crown Palas projesinde daireler metrekaresi 2 bin TL ile 2 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Crown Palas Beylikdüzü projesinde resmi satışların Kasım sonlarına doğru başlaması planlanıyor. 


Crown Palas hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!


9.Dap Yapı Kartal projesi sahilde konumlanıyor

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap Yapı Kartal projesi, Kartal sahilinde yer alan çimento fabrikasına yakın konumda yer alıyor. 65 bin metrekare alan üzerinde yükselen Dap Yapı Kartal projesi içinde konut, AVM, hastane, ofis, cami, hızlı tren ve okul barındırıyor. Kartal Marina’da yer alan projenin detayları hakkında henüz açıklama yapılmadı.

 

Dap Yapı Kartal projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız



2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!


10.Barış Yapı Apartmanı’nda hemen teslim 2+1 daire 120 bin TL

Barış Yapı Apartmanı, Barış Yapı tarafından Esenyurt Mehter Çeşme mevkiinde hayata geçiriliyor. Kasım ayının sonlarına doğru resmi olarak satışa sunulması planlanan Esenyurt Barış Yapı Apartmanı projesinde toplam 20 daire yer alıyor. Tamamı 110 metrekare 2+1 dairelerden oluşan Barış Yapı Apartmanı 2 projesinde fiyatların 120 bin TL’den başlaması planlanıyor. Dairelerin hemen teslim edileceği projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. 


Barış Yapı Apartmanı hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 2013 Kasım’da yeni satışa çıkacak konut projeleri!


11. Tarlabaşı 360’ta metrekaresi 6 bin 500 dolar

Avrupa’nın En İyi Kentsel Yenileme projesi seçilen Tarlabaşı 360 projesi ön talep topluyor. Kasım ayı içerisinde resmi olarak satışların başlayacağı Tarlabaşı 360 projesi, 150 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Taksim meydanına sadece 350 metre uzaklıkta konumlanan Tarlabaşı 360 projesinde konutlar metrekaresi 6 bin 500 dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Gap İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Tarlabaşı 360 projesi Tarlabaşı Bulvarı’na 220 metrelik cephesiyle dikkat çekiyor. 2015 yılında konut teslimlerinin yapılması planlanan Gap İnşaat Tarlabaşı 360’ta konutların yanı sıra ofis ve otel de yer alıyor.

Tarlabaşı 360 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Tarlabaşı 360 projesinin havadan görüntülerini havadanemlakvideo.com'da izlemek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön