20 / 04 / 2024

2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!

2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!

2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projelerini mercek altına aldık. İşte tüm detayları ile lansmana özel fiyatlarla Şubat’ta görücüye çıkacak 8 yeni konut projesi….




2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!



Emlakkulisi.com takipçilerini konut fırsatları ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde lansmana özel fiyat avantajı ile 2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projelerini mercek altına aldık. Önümüzdeki Şubat ayında farklı lokasyonlarda farklı konseptte 8 ayrı konut projesi satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte tüm detayları ile 2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri….


2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!


1. Nef Ataköy’de metrekaresi 3 bin 300 dolar

Timur Gayrimenkul markası Nef güvencesiyle Ataköy’de hayata geçirilen Nef Ataköy projesinin Şubat sonlarına doğru satışa çıkması planlanıyor. 100 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nef Ataköy projesinde konut, ofis, home ofis ve mağaza birimleri yer alıyor. Farklı büyüklükte konut seçeneklerinin yer aldığı proje 1+1 daireler brüt 43 metrekare olarak  tasarlanıyor. Nef Ataköy projesinde daireler metrekaresi 3 bin 300 dolar+KDV’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Nef Ataköy hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!


2. Resim İstanbul 9 Şubat’tan sonra satışta

Resim İstanbul Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de hayata geçiriliyor. Ön talep toplama sürecinde olan Sancaktepe Resim İstanbul projesinde resmi satışların 9 Şubat’tan sonra başlanması planlanıyor. 81 bin 433 metrekare alan üzerinde yükselen Resim İstanbul Sancaktepe projesinde toplam bin 310 konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde konut teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Lansmana özel yüzde 20 indirimli fiyatlarla satışa çıkması beklemen projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, güvenlik, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, oyun parkları, dinlenme alanları ve otopark bulunuyor. 


Resim İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!


3. Seyrantepe’ye “Hayat” geliyor

Nurol Life, Seyrantepe’de Nurol GYO tarafından hayata geçiriliyor. Şubat ayında “Bu Projede Hayat var” sloganı ile satışa çıkması planlanan Seyrantepe Nurol Life projesinde toplam 502 adet konut yer alıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Nurol GYO Seyrantepe projesinde konut teslimlerinin 3 yıl sonra yapılması planlanıyor. 200 metre yüksekliğinde 50 katlı bloktan oluşan Nurol Life projesi Seyrantepe’de Türk Telekom Arena Stadı’nın arka tarafında yer alıyor. Konutların yanı sıra ofis ve mağazaların da bulunduğu Nurol Life Seyrantepe projesinin sosyal olanakları arasında ise spor alanları, sauna, fitness center, güvenlik ve 874 araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor. 


Nurol Life hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!


4. Kurtköy’e yeni bir “Still”

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesi de Şubat ayı içerisinde satışa çıkacak yeni konut projeleri arasında yer alıyor. L şeklinde az katlı 2 bloktan oluşan Still İstanbul Diamond Kurtköy projesinde şu anda ön talep toplanıyor. Yeşilyurt İnşaat’ın bir diğer projesi olan Still İstanbul Comfort projesine yakın mesafede konumlanan projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, fitness salonu, spor alanları, sauna, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Still İstanbul Diamond hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!


5. Seyran Şehir Şubat’ta ön satışa çıkıyor

İstanbul Kayaşehir’de Emlak Konut GYO, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçirilen Seyran Şehir projesi Şubat ayında ön satışa çıkıyor. 23 bin 170 metrekare alan üzerinde yükselen Kayaşehir Seyran Şehir projesi 7 blokta toplam 248 konuttan oluşuyor. Makro İnşaat Seyran Şehir projesinde 2+1’den 5+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıkacak olan proje banka kredisine de uygun. 3.Havalimanı’na yakın konumu ile dikkat çeken Seyran Şehir, 2016 yılında hizmete açılması planlanan tramvay ve metro güzergahının da hemen yanında yer alıyor.  Metro istasyonunun bir durağının da Seyran Şehir projesinin önünde olması planlanıyor. 


Seyran Şehir hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!


6. Cennet Koru Şubat sonu satışta

Cennet Koru projesi Küçükçekmece Soğuksu’da Eba İnşaat, Urke ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Şubat sonlarına doğru satışa çıkması planlanan Küçükçekmece Cennet Koru projesinde fiyatlar henüz belirlenmedi. 93 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 419 konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 3+2 dubleks, 3+1 teraslı, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Cennet Koru’da konut teslimlerinin de 2014 yılında yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise güvenlik, spor alanları, 578 araç kapasiteli otopark, dinlenme alanları, fitness center, oyun alanları, yüzme havuzu ve buhar odası bulunuyor. 


Cennet Koru hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!


7. Başakşehir Mostar Life Konakları’nda metrekaresi 5 bin TL

Mostar Life Konakları, Hira Yapı güvencesiyle Başakşehir’de hayata geçiriliyor. Şubat ayının 15’inden sonra satışa çıkması planlanan Başakşehir Mostar Life Konakları projesinde konutlar metrekaresi 4 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Toplam 250 konuttan oluşan Mostar Life Konakları’nda 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Mostar Life Konakları Başakşehir projesinde daire teslimlerinin ise 30 ay sonra yapılması planlanıyor.


Mostar Life Konakları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


2014 Şubat’ta yeni satışa çıkacak konut projeleri!


8. Mahal İstanbul’da 90 bin TL

Mahal İstanbul, Beylik Yapı tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçiriliyor. 2 blokta toplam 148 konuttan oluşan Beylikdüzü Mahal İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Konutların 90 bin TL’den başlayan fiyatlarla Şubat ayı içerisinde satışa çıkacağı Beylik Yapı Mahal İstanbul projesinde konut teslimlerinin ise 18 ay sonra yapılması planlanıyor. E-5’e ve metrobüse yakın konumuyla dikkat çeken Mahal İstanbul Beylikdüzü projesinin sosyal olanakları arasında ise kapalı otopark, fitness merkezi, yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Mahal İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız




Geri Dön