24 / 04 / 2024

2016 İstanbul Mobilya Fuarı 26-31 Ocak'ta!

2016 İstanbul Mobilya Fuarı 26-31 Ocak'ta!

Önümüzdeki 10 yılda ihracatta dünyanın ilk 7 ülkesi arasında yer almaya odaklanan Türk Mobilya Endüstrisi hedef pazarlarının alıcılarıyla CNR İMOB'ta bir araya geliyor. İstanbul Mobilya Fuarı Ocak 2016'da kapılarını açacak.



Önümüzdeki 10 yılda ihracatta dünyanın ilk 7 ülkesi arasında yer almaya odaklanan Türk Mobilya Endüstrisi hedef pazarlarının alıcılarıyla CNR İMOB'ta bir araya geliyor. Sektörün lider kuruluşu MOSFED– Mobilya Sanayicileri ve İşadamları Dernekleri Federasyonu ve CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık A.Ş. iş birliğinde düzenlenen “CNR İMOB - İstanbul Mobilya Fuarı ” Ocak 2016'da kapılarını açacak.


Kalite ve tasarımını uluslararası alanda kabul ettiren Türk mobilya sanayisinin, dünya mobilya devleriyle büyük randevusu CNR İMOB'ta... 

Gerçekleştirilecek dev organizasyon ile beş kıtada 200'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren sektörün kalite, işçilik ve tasarımda ulaştığı başarı tüm dünya ile paylaşılıyor.


Hedef bölgelerin karar vericileri geliyor!


Orta Doğu, Yakın Doğu, Avrupa, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Balkanlar ve Kuzey Afrika'dan mobilya edüstrisinin önemli karar vericileri fuara davet ediliyor.


Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi;



Modern mobilyalardan klasik mobilyalara, modüler mobilyalardan ofis mobilyalarına, otuma gruplarından bebek, çocuk, genç mobilyalarına, yataklardan aksesuarlara kadar geniş bir yelpazede ürün gruplarının sergileneceği İstanbul Mobilya Fuarı CNR IMOB, 26-31 Ocak tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de 12'inci kez düzenlenecek.


Büyük bir kısmı ihracat bağlantısı olmak üzere, 1 milyar doların üzerinde iş bağlantısının gerçekleştiği İstanbul Mobilya Fuarı'nı 2015 yılında 85.532 yerli, 22 bin 366 yabancı profesyonel ziyaret etti.


CNR IMOB İstanbul Mobilya Fuarı, 600'ün üzerinde firmanın katılımı ile 150.000m2 alanda CNR Expo Yeşilköy'de mobilya dünyasını buluşturuyor.



Geri Dön