16 / 04 / 2024

2021 nefes kredisi faiz oranı!

2021 nefes kredisi faiz oranı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan nefes kredisi destek paketinde detaylar belli olurken binlerce vatandaş nefes kredisi faiz oranı ne kadar? Hangi bankalar veriyor? gibi soruların cevaplarını arama başladı...



Hazine ve Maliye Bakanlığı, pandemi salgını sonrasında işletmelere destekolabilmek için bir çok destek paketini devreye aldı. Bunlardan biri de bugün duyurulan 2021 nefes kredisi uygulaması oldu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 10 bankanın katılacağı nefes kredisi desteği 1 Haziran'da başlayacak. Peki nefes kredisine hangi bankalar katılacak? Nefes kredisi faiz oranı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

2021 nefes kredisi faiz oranı! 

NEFES KREDİSİ VERECEK BANKALAR

Nefes kredisi verecek bankalar; TC Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO, Türkiye Halk Bankası AŞ, Türkiye İş Bankası AŞ, T. Garanti Bankası AŞ, Yapı ve Kredi Bankası AŞ, Akbank T.A.Ş, Denizbank AŞ, Ziraat Katılım Bankası AŞ, Vakıf Katılım Bankası AŞ olarak sıralandı.

2021 nefes kredisi faiz oranı!

6 AY ÖDEMESİZ: YILLIK FAİZ

2021 Nefes Kredisi uygulamasında, işletmeler için 6 ay ödemesiz dönem imkanı sağlanacak ve kredi geri ödemeleri 12 eşit taksitte yapılacak. Söz konusu uygulamada Hazine destekli KGF kefaleti sağlanacak olup, faiz oranı yıllık yüzde 17,5 olarak belirlendi.

Dikkat! Nefes Kredi Paketi'nde detaylar belli oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön