26 / 04 / 2024

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Peugeot 308, “Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili” jürisi tarafından “Yılın En İyi Şehirli Otomobili” ödülüne layık görüldü. Peugeot CEO’su Linda Jackson konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...



Fransız otomobil üreticilerinden olan Peugeot, 308 modeli için bazı açıklamalar yaptı. Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, geniş yaşam alanı, akıllı teknolojileri, kompakt yapısı ve konforlu sürüş özellikleriyle birlikte gelen 308 model, Peugeot müzesine bir ödül daha kazandırdı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Peugeot CEO’su Linda Jackson, “Yeni Peugeot 308’in farklı coğrafi bölgelerden sadece kadın üyelerden oluşan jüri tarafından ‘2022 Yılının En İyi Şehirli Otomobili’ seçilmesi, Peugeot'nun stratejik tercihlerinin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Eşsiz görünümü, mükemmel teknolojisi, sürüş sırasında hissedilen duygular ve hem elektrikli hem de içten yanmalı motor yelpazesi, Peugeot 308'i dünyanın her ülkesindeki müşteriler için ideal bir seçim haline getiriyor.” diye konuştu.

“Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili” jürisinin 56 üyesi, kazanan modelleri ne zaman açıklayacak? Sorusunun cevabı haberimizde...

 


Geri Dön