27 / 04 / 2024

2022 yılının en büyük personel alımı! Başvurular başladı, kaçırmayın!

2022 yılının en büyük personel alımı! Başvurular başladı, kaçırmayın!

İş arayan milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2022 personel alımları için başvurular başladı. 2022 yılının ilk büyük personel alımı için toplamda 66 bin 552 personel alınacak. Alım yapılacak olan meslekler içinde, bekçi, hastane personeli, güvenlik görevlisi ve sekreter yer alıyor.



Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından önemli iş ilanları yayımlanmaya başladı. Bu ilanlar içinde herkesi ilgilendiren önemli alımlar yer alıyor. İŞKUR'un kurumsal internet sitesinde yayınlanan ilanlar ile KPSS'li ve KPSS'siz personel alımı yapılmakta olup, toplam personel alımı sayısı 66 bin 552.

İŞKUR ÜZERİNDEN PERSONEL ALIMI

Yeni yılın gelmesiyle birlikte geniş ve toplu işe alım bekleyen vatandaşlara müjdeli haber geldi ve toplu işe alım başvuruları başladı. İŞKUR'da yayınlanan her ilan için farklı özel koşullar bulunurken, her ilan için başvuru süresi farklılık gösteriyor.

2022 yılının en büyük personel alımı! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre; bu kapsamda İŞKUR açık pozisyonlarını güncelledi. Yapılan açıklamada, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığıyla bekçilikten hastane personeline, fizikçiden sekreterliğe aklınıza gelebilecek birçok mesleğin istihdam edileceği duyuruldu. Genel şartlar şu şekilde paylaşılırken, adayların belirlenen özel şartları da taşıması gerektiği belirtildi.

İşte aranan şartlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön