19 / 04 / 2024

2023 hedeflerinde inşaat sektörünün görevi büyük!

2023 hedeflerinde inşaat sektörünün görevi büyük!

Türkiye’nin istikrarına set çekilmek istendiğini belirten Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Yaşadığımız darbe girişimin ardından içimizdeki hainlerden hızla arınmaya başladık. Bu anlamda Cumhurbaşkanımız ‘Yeni Türkiye’nin doğuşunun da mimarı olmuştur” diye



Türkiye’nin istikrarına set çekilmek istendiğini belirten Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Yaşadığımız darbe girişimin ardından içimizdeki hainlerden hızla arınmaya başladık. Bu anlamda Cumhurbaşkanımız ‘Yeni Türkiye’nin doğuşunun da mimarı olmuştur” diye konuştu.


2016'da tarihte eşine rastlanamayacak hain bir darbe girişimiyle Türkiye'nin istikrarına set çekilmek, milletin iradesine de zincir vurulmak istendiğini belirten Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Bu alçak girişim dünya sahnesinde benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla ve milletimizin birliğiyle bertaraf edildi" dedi. Çetinsaya, "Darbe girişimine karşı güçlü bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, cesur hamleleri ve kararlılığıyla bir kez daha milletimizin de desteğini arkasına aldı. Yaşadığımız bu darbe girişimin ardından içimizdeki hainlerden hızla arınmaya başladık. Bu anlamda Cumhurbaşkanımız "Yeni Türkiye"nin doğuşunun da mimarı olmuştur" diye konuştu. Türkiye'nin istikrarına ve potansiyeline güvendiklerini belirten Süleyman Çetinsaya, "Bu zor günlerde ülkemizin dirayeti bize bu güveni bir kez daha haklı çıkardı. Milletçe el ele vererek bu günlerin ağırlığını üzerimizden hızla atıyoruz" dedi. Konut sektörü için satışların oldukça az olduğu ağustos ayında satış rekorları kırıldığını belirten Çetinsaya, "Aynı etki, takip eden eylül, ekim, kasım aylarında da devam etti. Yılı tamamlarken devletimizin birçok desteği ve girişimiyle de özel sektörün hedeflerini gerçekleştirmesi sağlandı" dedi.


Hız kesmeden çalışıyoruz 

2016'da Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Atakent 4 ve Avrupa Office Ataşehir projelerine başladıklarını anlatan Çetinsaya, "Her üç projemizde de çalışmalarımız hızla sürüyor. 2016 yılı içinde Avrupa Konutları Kale projemizi belirttiğimiz tarihten önce tamamlayarak teslim ettik. Avrupa Residence & Office Ataköy projemizin inşa çalışmalarında sona geldik ve teslime hazırlanıyoruz" dedi. Çetinsaya, şöyle devam etti: "Vadistanbul projesinin Bulvar etabının ofislerini tamamladık ve teslimlerine başladık. Yine ortak girişimlerle gerçekleştirdiğimiz Tema İstanbul projemizde ise konut etabında satışlara devam ederken, diğer etaplardaki çalışmalarımız sürüyor"


Hainlerden arınacağımız bir yıl olacak

2017 yılının çok daha hareketli yıl olacağının altını çizen Çetinsaya, "İnanıyoruz ki; 2017 yılı Türkiye'nin içindeki hainlerden arınarak, hedefleri doğrultusunda güçlü adımlarla ilerleyeceği bir dönemin başlangıcı olacaktır" dedi. Çetinsaya, "2023 hedeflerimize yaklaşırken, inşaat sektörünün temsilcileri olarak bizlere de büyük görev düşüyor. Bizler bu bilinçle yatırımlarımıza daha da ağırlık vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Sabah



Geri Dön