19 / 04 / 2024

2023 model Citroen C-Elysee ne kadar oldu? İşte Citroen C-Elysee 15 Şubat 2023 fiyat listesi..

2023 model Citroen C-Elysee ne kadar oldu? İşte Citroen C-Elysee 15 Şubat 2023 fiyat listesi..

Sıfır km Citroen C-Elysee 'nin Şubat ayı fiyat listesi açıklandı. peki  Citroen C-Elysee ne kadar, kaç TL oldu? İşte Citroen C-Elysee, 15 Şubat 2023 fiyat listesi...



Döviz kurlarının yükselmesi ve yakıt fiyatlarının artması sebebiyle vatandaş daha az yakıt harcayan otomobillere yöneldi. Citroen C-Elysee de yakıt tüketimi en az olan otomobillerin listesinde yer alıyor. O sebeple de Citroen C-Elysee fiyatları son dönemde araştırılıyor. Peki sıfır km Citroen C-Elysee kaç TL oldu? İşte 2023 model Citroen C-Elysee'nin Şubat ayı güncel fiyat listesi...

Yeni CITROËN C-ELYSÉE'nin ön yüzü, aerodinamiği iyileştirecek ve yol tutuşu güçlendirecek şekilde yenilendi. Sis farlarının üst kısmına yerleştirilen LED'li yeni aydınlatma sistemi prestijli bir zarafet ekliyor. C-ELYSÉE ile şıklık göze çarpıyor.

2023 model Citroen C-Elysee ne kadar oldu? İşte Citroen C-Elysee 15 Şubat 2023 fiyat listesi..

C-ELYSÉE, dışarıdan anında dikkatleri çekiyor. 3D etkili yeni farlar, CITROEN yelpazesinin tüm modelleriyle uyumlu bir aydınlatma sunarak aracın arkasına modernlik katıyor. C-Elysée'nin prestijli şıklığı, boyutu vurgulayarak kuvvetlendiriyor.

Yeni C-Elysee, 7 inç dokunmatik tablet sayesinde ise tüm ses sistemi ile navigasyon kumandalarını sürücünün elinin altında bir araya topluyor.

Yeni Citroen C-Elysee'de performanslı ve tutumlu bir motor yelpazesi bulunuyor. Dizel olarak C-Elysee'de BlueHDi 100 (düz vites) motor seçenekleri yer alırken, Citroen C-Elysee'yi ihtiyaca ve isteklere uygun aksesuarlarla donatabilme olanağı veriliyor.

Peki,  2023 model Citroen C-Elysee kaç TL'ye satılıyor? Sıfır km Citroen C-Elysee'nin fiyatı ne kadar oldu? Citroen C-Elysee'nin yakıt tüketimi ne durumda? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi..


Geri Dön