16 / 04 / 2024

21. Yapı Fuarı İzmir'de gerçekleşiyor!

21. Yapı Fuarı İzmir'de gerçekleşiyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 5-8 Kasını 2015 arasında Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini biraraya getiriyor.



YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 21. Yapı Fuarı-Turkeybuild  İzmir  5-8 Kasını 2015 arasında Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini biraraya getiriyor. Yaklaşık 350 katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini 30 bin ziyaretçiyle buluşturacak fuar. turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına, her yıl olduğu gibi ivme kazandıracak. Turizm yapılarının yanısıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmalarıyla Türk yapı malzemeleri sektörü için büyük önem taşıyan bu dinamik pazar için bölgenin sektör profesyonelleri. Yapı Fuarı'nda biraraya gelecek. Sektördeki en son teknoloji ürün ve hizmetlerin yer alacağı fııar, yeni iş ve işbirliği fiyatlarıyla da ticari bir platform sağlayacak. YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Yapı Fuarı-Tuıkeybuild İzmir'in, verimli bir ticari platform olarak Ege ve Akdeniz bölgelerinin inşaat yatırımlarına katkıda bulunacağını söyledi. Başer, "Sırasıyla önce İstanbul, sonra da Ankara'da düzenlediğimiz fuarlarımızın ardından Ege ve Akdeniz bölgesindeki yapı profesyonellerini. kasım ayında İzmir'de düzenleyeceğimiz Yapı Fuarı-Tuıkeybuild İzmir'de biraraya getiriyoruz. YEM Fuarcılık olarak, yapı sektörü odağındaki 38 yıllık uzmanlık ve tecrübeyle verdiğimiz hizmetlere her yıl yenilerini ekleyerek geliştirdiğimiz fuarımız, yaratacağı yeni iş ve işbirliği fırsatlarıyla bu yıl da bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır. Tüm sektör profesyonellerini, bu önemli buluşmada yerlerini almaya ve sektörün yeniliklerini görmeye davet ediyoruz." dedi. 


ÖNEMLİ TİCARİ PLATFORM 

Yapı Fuarı'nın, İzmir ve bölge için yapı sektöründeki en önemli ticari platform olduğunu belirten Genel Müdür Başer, 109,9 milyar dolarlık milli gelir üreten, 10,64 milyon nüfuslu bölgenin. 2014 yılında 7,7 milyar dolarlık inşaat harcamalarıyla Türkiye genelinden yüzde 10.4 pay aldığını belirtti. Bölgenin yapı malzemesi pazar büyüklüğünün 2014 yılı itibarıyla 5,4 milyar dolar olduğunu, yine geçen sene 52,1 milyar dolar olan Türkiye inşaat/yapı malzemeleri pazarınınsa yüzde 10 unu oluşturduğunu kaydeden Başer, İzmir ve bölgesinin 2014 yılında, 18 bin 375 adet konut ruhsatıyla Türkiye genelinde yüzde 11,7'lik konut dışı bina yatırımlarında ise 4 bin 170 adet ruhsatla Türkiye genelinde yüzde 18,86'lık paya sahip olarak, bölgenin Türk yapı sektörünün büyümesinde önemli rol aldığını vurguladı. 


Günboyu


Geri Dön