18 / 04 / 2024

21. Yapı Fuarı, İzmir'de kapılarını açtı!

21. Yapı Fuarı, İzmir'de kapılarını açtı!

21. Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapı sektörü temsilcilerini "Fuar İzmir - Gaziemir"de bir araya getiriyor.



21. Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapı sektörü temsilcilerini "Fuar  İzmir  - Gaziemir"de bir araya getiriyor. 350'yi aşkın katılımcı firma, binlerce üriin çeşidi, yaklaşık 30 bin ziyaretçisiyle 21 yıldır, Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin en büyük fuarı olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir'de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Yapı malzemeleri sanayisinde faaliyet gösteren şirketlerin, ürün ve hizmetlerindeki en yeni teknoloji ve gelişmeleri, yatırımcılar, müteahhitler ve sektör profesyonellerinin beğenisine sunduğu Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, bölgenin bu alandaki en büyük ve en verimli ticari platformu olarak dikkat çekiyor. 

8 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak fuarın, yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 350'yi aşkın katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini yaklaşık 30 bin ziyaretçiyle buluşturması bekleniyor. 


Başer: "Sektördeki arz ve talebi buluşturuyoruz" 

İTE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir'in gayrimenkul yatırımları, prestijli projeleri ve gelişmiş yapı malzemeleri sanayisiyle Türkiye ekonomisinin itici gücü olmayı sürdüren inşaat sektöründe önemli bir yeri olduğunu söyledi. Fuarın Ege ve Akdeniz bölgesindeki sektör temsilcilerini bir araya getiren yılın eıı önemli buluşmalarından biri olduğunu belirten Başer, şunları söyledi: "YEM Fuarcılık olarak düzenlediğimiz fuarların arasında Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'dan sonra ikinci büyük fuar olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir sektörün bölgedeki yatırımları ve potansiyel iş hacmi açısından büyük önem taşıyor. 21 yıldır başarıyla sürdürdüğümüz ve her geçen yıl büyüyen, gelişen fuar bu yıl da bölge yapı profesyonellerini bir araya getirerek yeni iş, işbirlikleri ve satınalmalar fırsat yaratacak" 



Ticaret Gazete



Geri Dön