27 / 04 / 2024

216 Yapı futbol turnuvası start aldı!

216 Yapı futbol turnuvası start aldı!

216 Yapı’nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanlar “ Siteler arası futbol turnuvası” nda bir araya geldi. 216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu.




Türkiye'de inşaat ve yapı sektörünün yenilikçi ve güçlü markası 216 Yapı, 'Siteler Arası Futbol Turnuvası Organizasyonu' ile yine örnek bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. 

Her ayrıntısı özenle çözülmüş, insan hayatını kolaylaştıran yaşam alanları inşa etmeyi kendisine görev edinen 216 Yapı, sosyal etkinlikleri ile de dikkat çekiyor.  Sosyal sorumluluk kapsamında birçok projeyi hayata geçiren 216 Yapı, bu sefer renkli ve eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 216 Yapı, kendisinin inşa ettiği sitelerde futbol turnuvası başlatıyor. 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik arasındaki futbol turnuvası Sancaktepe Zigana 2 Halı Sahası'nda başladı. 

Sitelerdeki komşuluk ilişkilerinin gelişmesi ve stresten uzaklaşmak için iyi bir fırsat olan halı saha futbol turnuvasına büyük bir ilgi olması bekleniyor. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, turnuvayı geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini söyledi. Sitelerdeki komşuluk ilişkilerinin pekişmesi adına sporun iyi bir fırsat olduğunu söyleyen Dündar, "Futbol turnuvası sitelerde oturan insanların birbirlerini daha iyi tanıma adına da önemli. 

216 Yapı olarak sosyal projelerimizin yanı sıra renkli ve eğlenceli aktivitelerimiz de devam edecektir" dedi. 


Flash Habera


Geri Dön