16 / 04 / 2024

216 Yapı Siteler Arası Futbol Turnuvası’nın kupaları verildi!

216 Yapı Siteler Arası Futbol Turnuvası’nın kupaları verildi!

216 Yapı Siteler Arası Futbol Turnuvası’nın kupaları verildi. 216 Yapı'nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanları bir araya getirdiği “Siteler Arası Futbol Turnuvası" sona erdi.



216 Sancaktepe Konutları'ndan Sancak United’ın birinci, aynı siteden Sancak City’nin ikinci olduğu turnuvada 216 Yapı takımıysa üçüncülüğü elde etti. İlk üçe giren takımlara kupaları 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar tarafından verildi 


Şehir hayatını, hızlı, doyasıya ve konforlu yaşamak isteyenler için evler inşa eden 216 Yapı hayata geçirdiği projelerde oturanları unutmuyor. Düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle site sakinlerini buluşturan 216 Yapı, bu sayede özlenen komşuluk ilişkilerinin kurulmasına da aracılık ediyor. Geçtiğimiz günlerde 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanlar için “Siteler Arası Futbol Turnuvası” düzenleyen 216 Yapı, bu sayede keyifli zamanların geçirilmesine de öncülük etti. Son derece renkli geçen ve eğlenceli çekişmelerin yaşandığı turnuvada 216 Sancaktepe Konutları'ndan Sancak United birinci olurken yine aynı siteden Sancak City ikinciliği elde etti. Turnuvada üçüncülük ise 216 Yapı takımının oldu. 

Geleneksel hale gelecek

Turnuvada ilk üçe giren takımların kupalarını 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar verdi. 216 Yapı projelerinde oturanların turnuva sayesinde birbirini yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirten Dündar, “Biz de ilki büyük ilgi gören bu turnuvayı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Bu sayede yaptığımız projelerde sadece ev satmayı değil, site sakinlerinin birbiriyle kaynaşmasını sağlayarak komşuluk ilişkilerini de canlı tutmayı amaçlıyoruz" dedi. 



Geri Dön