19 / 04 / 2024

22 ayar altın takılarda çılgın indirim! Altınbaş yaptı yine yapacağını! 5 Ocak 2023 Altınbaş fiyat listesi

22 ayar altın takılarda çılgın indirim! Altınbaş yaptı yine yapacağını! 5 Ocak 2023 Altınbaş fiyat listesi

22 ayar tüm altın takılar Altınbaş'ta büyük indirim ile satışa sunuldu. 22 ayar altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük almak isteyenler için büyük fırsat başladı. İşte Altınbaş 5 Ocak 2023 fiyat listesi.



Şık ve doğru stillerin en önemli tamamlayıcıları arasında yer alan 22 ayar altın takılarda yüzde 20'ye varan indirim başladı. Altın takılar, 14,18 ve 22 ayar olarak karşımıza çıkıyor ve bunlar içinde en hesaplısı her zaman daha çok tercih ediliyor. Altınbaş, herkes istediği takıyı rahatlıkla alabilsin diye, büyük kampnayasını duyurdu.

Peki Altınbaş'ta altın kolye, yüzük, bileklik ve küpe ne kadar? İşte 5 Ocak 2023 Altınbaş fiyat listesi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön