19 / 04 / 2024

230 milyon TL dağıtılmak üzere yola çıktı!

230 milyon TL dağıtılmak üzere yola çıktı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada, 230 milyon liranın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) aktarıldığını dile getirdi.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen ihtiyaç sahibi vatandaşların kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri amacıyla hazırlanan 450 milyon liralık ek kaynağın ikinci bölümü olan 230 milyon liranın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) aktarıldığını dile getirdi.

230 milyon TL dağıtılmak üzere yola çıktı!

Sputniknews'te yer alan habere göre, Bakan Derya Yanık, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi vatandaşların kış aylarından olumsuz etkilenmemeleri amacıyla çalışmaların aralıksız olarak sürdüğünü bildirdi.

Aktarılan detaylara göre, hazırlanmış olan ek kaynağın, taleplerinin karşılanması noktasında kullanıma hazır olduğu bilgisini veren Bakan Fatma Yanık, "Ocak ve şubat aylarına ilişkin hazırladığımız 450 milyon TL'lik ek kaynağın ilk kısmı olan 220 milyon TL'yi geçtiğimiz ay SYDV'lerimize göndermiştik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için hazırladığımız ek kaynağımızın ikinci kısmı olan 230 milyon TL'yi de SYDV'lerimize aktardık. İki periyotta aktardığımız bu 450 milyon TL'lik ek kaynak ile önceliğimiz kış aylarında ihtiyaçların karşılanması olacak" şeklinde konuştu.

Çiftçilerin gözü bu tarihte! 2022 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek?

SGK'dan karşılıksız 3.984 TL hibe desteği! Başvurular başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön