26 / 04 / 2024

SGK'dan karşılıksız 3.984 TL hibe desteği! Başvurular başladı!

SGK'dan karşılıksız 3.984 TL hibe desteği! Başvurular başladı!

Sosyal Güvenlik Kurumu, karşılıksız para desteği fırsatı sunuyor. SGK tarafından yapılan açıklama kapsamında hibe başvurularının başladığı belirtildi. Ayda 3.984 TL olarak ödenecek hibe desteğinden yararlanmak isteyenler başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilecekler.



SGK'dan hibe desteği başvuruları başladı. Kadın işverenleri desteklemek, onları rekabete karşı daha dayanıklı hale getirmek, girişimci kadınları haksız rekabete karşı korumak, kadınlara yeni iş olanakları yaratmak ve kayıtlı kadın istihdamını artırmak amacı ilr Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) tarafından Avrupa Birliği destekli “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” kısa adıyla “Women-Up” Projesi başlatıldı. 

Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi kapsamında başvurular alınmaya başlandı. Proje kapsamında ayda karşılıksız 3.984 TL ödeme yapılacak. Mali destek 20 ay boyunca sürecek. 

SGK dan karşılıksız 3.984 TL hibe desteği! Başvurular başladı!

Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi (Women-Up), Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yürütülmekte olan bir mali destek projesi olarak karşımıza çıkıyor. Proje kapsamında uygulama illerindeki gerekli şartları yerine getiren 4.000 kadın işveren mali destekten faydalanma imkanı bulacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön