25 / 04 / 2024

SGK'dan karşılıksız 3.984 TL hibe desteği! Başvurular başladı!

SGK'dan karşılıksız 3.984 TL hibe desteği! Başvurular başladı!

Sosyal Güvenlik Kurumu, karşılıksız para desteği fırsatı sunuyor. SGK tarafından yapılan açıklama kapsamında hibe başvurularının başladığı belirtildi. Ayda 3.984 TL olarak ödenecek hibe desteğinden yararlanmak isteyenler başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilecekler.



BAŞVURULAR E-DEVLETTEN

Ön başvuru işlemleri sadece e-devlet üzerinden yapılabiliyor. Projeye başvurabilmeniz için öncelikle e-devlet şifrenizin olması gerekiyor. Sistem, başvuru numarasını başvuru sırasına göre otomatik olarak veriyor. Kesin kayıt ise SGK İl Müdürlükleri bünyesinde bulunan yerel proje ofislerinde yapılacak.

Ön başvuru işlemi 21 Şubat 2022 Pazartesi saat 14:00’dan itibaren e-devlette SGK Kurum Hizmetleri sekmesinde bulunan “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi (WOMEN UP) Hibe Ön Başvurusu ve Takibi” adresi üzerinden online olarak yapılacak

Ön başvuru aşamasında başvurusu onaylanan adayların, kesin kayıt işlemi için oluşturulan randevu gün ve saatinde işyerinin bulunduğu ildeki proje ofisine başvurmaları gerekiyor. Kesin kayıt işlemi için işverenin şahsen veya yetkili temsilcisi aracılığıyla başvurması gerekiyor. 

Mali Destek Uygulamasından Kaç Kişi Yararlanabilir?

Proje kapsamında destek sağlanacak iller bölgesel farklılıklara göre, kadın işverenlerin yoğunluğu dikkate alınarak seçildi. Bu iller: Ankara, İstanbul, Denizli, Aydın, Samsun, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa olarak belirlendi. Proje uygulama illerinde mali destekten yararlanacak kişi kontenjanları ise şöyle;

SGK dan karşılıksız 3.984 TL hibe desteği! Başvurular başladı!

Tüm emeklilere 750 TL ek ödeme! Gözler oradaydı...

Emekliler bayram edecek! İkramiyeler 2.500 lira...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön