24 / 04 / 2024

Hemen başvurana anında 4 bin 500 TL! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Hemen başvurana anında 4 bin 500 TL! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Müjde şimdi geldi! Hemen başvuran anında 4 bin 500 TL'yi kapıyor! Duyurusu resmen şimdi yapıldı! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Koşun hemen başvurun, fırsatı yakalayın! İşte detaylar...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, güzl haberi duyurdu. Tam 75 bin kişi bu fırsattan faydalanabilecek. Duyurusu resmen az önce yapıldı! İBB, binlerce kişiye para desteğin sunacak. Hemen başvurana anında 4 bin 500 TL tutarında paranın hemen verileceği açıklandı.

Hemen başvurana anında 4 bin 500 TL! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Üniversitelerin açılması için geri sayım başlarken İstanbul Büyükşehir Belediyesi de bu seneki burs desteğini halk ile paylaştı. Buna göre hak sahipliği kazanan öğrencilere 4 bin 500 TL nakit para verileceği bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan üzerinden açıklamayla bu seneki İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği’nin ayrıntılarını kamuya duyurdu. İmamoğlu, İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği başvuru tarihini açıkladı.

Peki, başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapabilirsiniz? Başvurular için son tarih ne zaman?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön