29 / 03 / 2024

27. Mortgage ve Emlak Ofisleri Semineri, Denizli'de yapıldı

27. Mortgage ve Emlak Ofisleri Semineri, Denizli'de yapıldı

Garanti Bankası, mortgage ve gayrimenkul sektörüne ilişkin uzmanlığını, birlikte çalıştığı emlak ofisleri sahipleriyle paylaşmak amacıyla başlattığı seminer dizisine, Denizli’deki toplantıyla devam etti
 



Garanti Bankası, mortgage ve gayrimenkul sektörüne ilişkin uzmanlığını, birlikte çalıştığı emlak ofisleri sahipleriyle paylaşmak amacıyla başlattığı seminer dizisine, Denizli’deki toplantıyla devam etti. Anemon Otel’de düzenlenen seminere katılan emlakçılar; emlak ofislerine özel uygulamalar ve mortgage sektörü üzerine son gelişmeler hakkında ayrıntılı bilgi alırken, ülke ekonomisinin genel görünümünü dinleme fırsatı da buldu. Açılış konuşmalarını Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran ve Denizli Emlak Müşavirleri Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan’ın yaptığı seminerde Garanti Mortgage Satış Koordinasyon Müdürü Kerem Ömer Orbay mortgage ürünleri hakkında bilgi verdi, İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Savaş Akat ise birikimlerini emlakçılarla paylaştı.

Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran yaptığı konuşmada, “Hepimizin bildiği gibi,
2009’un son çeyreğinden bu yana konut sektöründe talep, giderek artan bir şekilde devam ediyor. 2010 yılının mortgage sektörünün şimdiye kadar yaşadığı “en iyi yıl” olduğunu söyleyebiliriz. 10 Eylül itibariyle sektör 51.1 milyar TL seviyelerine ulaştı. Sene başından bu yana 8.8 milyar TL’lik yani % 20’lik bir büyüme gerçekleşti. Konut ve mortgage sektöründe işler gerçekten iyi gidiyor ve çok daha iyiye gideceğini gösteren işaretleri alıyoruz. 2010 sonunda sektörün %30’lara yakın bir büyüme kaydederek 54 milyar TL civarı bir rakama ulaşacağını tahmin ediyoruz. Biz de Garanti Bankası olarak sektör liderliğimizi açık ara devam ettiriyoruz. Sektörde bilgi birikimi, istek ve coşku arttıkça, çok daha önemli büyüme rakamlarına ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız.” dedi.

Alınan sonuçları, konut sektörünün, emlak ofislerinin ve bankacılık sektörünün son derece yetkin çalışmalarına borçlu olduklarını kaydeden Onaran, “Garanti Mortgage olarak, mortgage uzmanlığımız ve pazar liderliğimizle, bu alanın büyümesi, daha büyük hacimlere ve kaliteye ulaşması için elimizden gelen katkıyı yapmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda, seminerlerimiz de, çok önem verdiğimiz etkinliklerden biri. Mortgage Uzmanı Garanti olarak, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle tüketicilerin, bilgi birikimimizle ise tüm iş ortaklarımızın yanındayız.” dedi.

Garanti Mortgage, 2007 yılının Ağustos ayında başlattığı Mortgage ve Emlakçı Seminerleri’yle, bugüne kadar 27 ilde 3.000’i aşkın emlakçıyı konut sektöründeki yeni uygulamalar hakkında bilgilendirdi.
---
Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran, 2009’un son çeyreğinden bu yana konut sektöründe talebin giderek artan bir şekilde devam ettiğini ve daha da artacağını söyledi.
        
Garanti Bankası, mortgage ve gayrimenkul sektörüne ilişkin uzmanlığını, birlikte çalıştığı emlak ofisleri sahipleriyle paylaşmak amacıyla başlattığı seminer dizisine, Denizli’deki toplantıyla devam etti. Anemon Otel’de düzenlenen seminere katılan emlakçılara, emlak ofislerine özel uygulamalar ve mortgage sektörü üzerine son gelişmeler hakkında ayrıntılı bilgi aktarılırken, ülke ekonomisinin genel görünümü hakkında bilgiler verildi.
        
Seminerde açılış konuşması yapan Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran, 2009’un son çeyreğinden bu yana konut sektöründe talebin giderek artan bir şekilde devam ettiğini kaydetti.
        
2010 yılının mortgage sektörünün şimdiye kadar yaşadığı en iyi yıl olduğunun söylenebileceğini belirten Onaran, "10 Eylül itibariyle sektör 51,1 milyar TL seviyelerine ulaştı. Sene başından bu yana 8,8 milyar TL’lik yani yüzde 20’lik bir büyüme gerçekleşti. Konut ve mortgage sektöründe işler gerçekten iyi gidiyor ve çok daha iyiye gideceğini gösteren işaretleri alıyoruz. 2010 sonunda sektörün yüzde 30’lara yakın bir büyüme kaydederek 54 milyar TL civarı bir rakama ulaşacağını tahmin ediyoruz. Biz de Garanti Bankası olarak sektör liderliğimizi açık ara devam ettiriyoruz. Sektörde bilgi birikimi, istek ve coşku arttıkça, çok daha önemli büyüme rakamlarına ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız" dedi. Onaran, sözlerini şöyle sürdürdü:
        
"Alınan sonuçların konut sektörünü, emlak ofislerini ve bankacılık sektörünü son derece yetkin çalışmalarına borçluyuz. Garanti mortgage olarak, mortgage uzmanlığımız ve pazar liderliğimizle, bu alanın büyümesi, daha büyük hacimlere ve kaliteye ulaşması için elimizden gelen katkıyı yapmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda, seminerlerimiz de, çok önem verdiğimiz etkinliklerden biri. Yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle tüketicilerin, bilgi birikimimizle ise tüm iş ortaklarımızın yanındayız"
        
Seminere, Denizli Emlak Müşavirleri Meslek Odası Başkanı Hakan Arslan, Garanti Mortgage Satış Koordinasyon Müdürü Kerem Ömer Orbay ve 27 ilden 3 bini  aşkın emlakçı katıldı.
AA


Geri Dön