19 / 04 / 2024

2D1 Tasarım toplantısı 8 Eylül'de!

2D1 Tasarım toplantısı 8 Eylül'de!

Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getiren bir platform olması amacıyla düzenlediği “2D1 Tasarım Toplantıları” serisine ‘2D1 Ticari Yapılar’ temasıyla Guardian Cam sponsorluğunda devam ediyor.



“2D1 Tasarım Toplantıları” serisi"Ticari Yapılar" ile devam ediyor.


Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getiren bir platform olması amacıyla düzenlediği “2D1 Tasarım Toplantıları” serisine ‘2D1 Ticari Yapılar’ temasıyla Guardian Cam sponsorluğunda devam ediyor.


Mimarlık, içmimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini yıl boyunca buluşturan en önemli etkinliklerden olan “2D1 Tasarım Toplantıları” serisinin altıncısı Guardian Cam sponsorluğunda “2D1 Ticari Yapılar” temasıyla 8 Eylül 2016 Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek.


Toplantıya konuşmacı olarak; Gökhan Aksoy Mimarlık Kurucusu Gökhan Aksoy, Cushman & Wakefield Türkiye Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü Didem Erendil ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’de Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş katılacak.


Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getiren bir platform olması amacıyla düzenlediği “2D1 Tasarım Toplantıları"nda mimarlık, içmimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini yıl boyunca buluşturmaya devam ediyor. 8 Eylül 2016 Perşembe günü saat 17.00’de Yapı-Endüstri Merkezi’nde Guardian Cam sponsorluğunda düzenlenecek olan “2D1 Ticari Yapılar” toplantısında; son dönem ticari yapı projeleriyle ilgili gündem konuları, yapı üretimini destekleyen işveren ve tüketici beklentileri, mimarın kullanıcıya ve çevreye karşı artan sorumluluğu, malzeme ve yapı teknolojisindeki gelişmelerin tasarımlara nasıl yansıdığı değerlendirilecek.


“2D1 Ticari Yapılar” toplantısında; Ticari yapılarda gördüğümüz hızlı artış ve değişim, iş hayatının merkezlerini oluşturan ticari yapıların geliştirilmesi, işletme yönetimleri için planlama ve tasarım kriterleri, arazi değerleme ve gayrimenkul geliştirmede finansal olarak dikkat edilmesi gereken faktörler, mimarın ve mimarinin farklılaştığı yönlerle birlikte mercek altına alınacak.


“2D1 Ticari Yapılar” konulu toplantının konuşmacıları arasında yer alan, bugüne kadar aralarında European Property Awards - Commercial High Rise Architecture ödüllü Paragon Tower projesi başta olmak üzere ulusal ve uluslararası mimarlık yarışmalarında pek çok ödül kazanmış Gökhan Aksoy Mimarlık Kurucusu Gökhan Aksoy; kullanıcı ve çevreyi dikkate alarak oluşturdukları programlar, malzeme seçimleri, mekan yerleşimleri, çevre ilişkisi ve mimarın farklılaştığı yönlerle birlikte; yeni dönem trend ve tipolojileri dinleyicilerle paylaşacak.


Dünyanın en büyük özel sermayeli gayrimenkul hizmetleri şirketi Cushman & Wakefield Türkiye Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü Didem Erendil; konum stratejisinin önemine değinerek perakendecilerin yeni pazarlara girişinden, arazi değerleme ve gayrimenkul geliştirmede hem finansal hem de plan kurgusu olarak dikkat edilmesi gereken faktörlere kadar; ticari yapı olarak konumlanan bir bina için işverenin strateji ve uygulamalarını irdeleyecek.


Ticari yapılar tipolojisi kapsamında yer alan ofisler, multikompleks yerleşkeler, showroomlar, AVMler, pazar yerleri gibi kent içinde iş hayatının merkezlerini oluşturan yapıların geliştirilmesinde ve işletme yönetimi için planlama ve tasarım kriterleri, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’de Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş tarafından ele alınacak.



Geri Dön