24 / 04 / 2024

2D1 Tasarım Toplantısı

2D1 Tasarım Toplantısı

Mimarlık, içmimarlık ve tasarım temsilcilerini yıl boyunca buluşturan etkinliklerin başında gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen 2D1 Tasarım Toplantıları 8 Eylül Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek.

2D1 Tasarım toplantısı 8 Eylül'de!

Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getiren bir platform olması amacıyla düzenlediği “2D1 Tasarım Toplantıları” serisine ‘2D1 Ticari Yapılar’ temasıyla Guardian Cam sponsorluğunda devam ediyor.

2D1 Tasarım Toplantısı 27 Ekim'de gerçekleşti!

Türkiye’deki önemli etkinliklerden ‘2D1 Tasarım Toplantıları’nın beşincisi “2D1 Kimlik Değiştiren Yapılar” başlığıyla 3M Sponsorluğunda, 27 Ekim 2015, Salı günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlendi.

YEM’in 2D1 Tasarım toplantısı gerçekleşti!

Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getiren platformu “2D1 Tasarım Toplantıları”nın üçüncüsünde; oteller, proje sürecinin farklı aşamalarında görev alan mimarların perspektifinden mercek altına alındı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm toplantısı 7 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen GOP Plevne’nin ortaklarından olan Oktay Öz ve Mimar-Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen’in katılımıyla kentsel dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı ertelendi!

Üsküdar'daki kentsel dönüşümün konuşulacağı kentsel dönüşüm toplantısı ertlendi. Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı için yeni tarih henüz açıklanmadı. 

Altınok Öz, Kordonboyu'nda dönüşüm toplantısına katıldı!

Kartal Belediye Başkanı Öz, Kartal'daki Kordonboyu Mahallesi ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı. 

Bursa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm istişare toplantısında, kentsel dönüşüm konusunda yaşanan süreç ele alındı.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa’nın merkez Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Demirkapı Mahallesi sakinlerini kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirme amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin katılım toplantısı gerçekleşti!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin paydaş katılım toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projenin şirketin yetkilisi “kaç ağacın kesileceğinin belli olmadığını, hesaplama çalışmalarının sürdüğünü” açıkladı.

2D1 Tasarım Toplantısı Haberi

2D1 Tasarım Toplantısı


Mimarlık, içmimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini yıl boyunca buluşturan en önemli etkinliklerden olan “2D1 Tasarım Toplantıları” serisinin altıncısı Guardian Cam sponsorluğunda “2D1 Ticari Yapılar” temasıyla 8 Eylül 2016 Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek. 






PROGRAM:



17:00-17:30 Kayıt ve Karşılama İkramı


17:30-17:45 Mustafa Akça, Guardian Cam Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü


17:45-18:15 Didem Erendil, Cushman & Wakefield Türkiye Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü


18:15-18:45 Murat Özgümüş, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı


18:45-19:15 Gökhan Aksoy, Gökhan Aksoy Mimarlık Kurucusu


19:15-19:45 Tartışma-Sohbet (tüm konuşmacılarla)


19:45-20:30...