18 / 05 / 2024

3 bin 336 lira hesaplara yattı! Hemen bakın!

3 bin 336 lira hesaplara yattı! Hemen bakın!

Evde bakım maaşları hesaplara geçti mi? Evde bakım maaşları hesaplara yattı mı? Evde bakım maaşları kaç TL? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri? İşte bütün ayrıntılar...



Ay ortası ulaşılırken, vatandaşlar arasında en çok merak edilen konulardan biri de evde bakım maaşları oldu. Aile Bakanlığı her ayın 15`inde paraları hesaplara yatırmaya başlıyor.

EVDE BAKIM MAAŞLARI YATTI MI?

15 Ekim'de evde bakım maaşları hesaplara yatırılmaya başladı. Evde bakım maaşlar her ayın 15'inde başlar ve her ay sonunda son bulur.

Evde bakım maaşı alan kişiler, telefonlarındaki mesajlaşma özelliği kullanarak sorgulama yapabilir. Ziraat Katılım Bankası'ndan ödeme alan hak sahipleri, cep telefonu mesaj alanında "BAKİYE" ve 4747 numaralarını girerek bakiyelerini takip edebilirler.

3 bin 336 lira hesaplara yattı! Hemen bakın!

EVDE BAKIM MAAŞINA NASIL BAŞVURULUR?

Evde Bakım Aylığı alabilmek için aşağıdaki üç şartın gerçekleştirilmesi gerekir.

1) Gelir kriterlerinin uygun olması,
2) Bakıma muhtaçlık kriteri,
3) Ağır engelli olduğunu belirten sağlık kurulu raporu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön