29 / 03 / 2024

3 bin 340 TL hesaplara yatacak! Perşembe günü başlıyor! Her ay PTT'den almayı unutmayın!

3 bin 340 TL hesaplara yatacak! Perşembe günü başlıyor! Her ay PTT'den almayı unutmayın!

Dar gelirli vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Son gelen habere göre Perşembe günü banka hesaplarına 3 bin 340 TL yatırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...



Dar gelirli vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Son gelen habere göre Perşembe günü banka hesaplarına 3 bin 340 TL yatırılacağı duyuruldu. Bakanlıktan kayıt şartlarını sağlayan herkese ücretsiz ödeme yapılacağı belirtildi. Ödemeler aylık olarak yapılacak olup, Eylül ödemeleri Perşembe günü başlayacak.

3 bin 340 TL hesaplara yatacak! Perşembe günü başlıyor! Her ay PTT den almayı unutmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön