19 / 04 / 2024

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli emlak fiyatlarını artırdı!

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli emlak fiyatlarını artırdı!

Gayrimenkul uzmanları, üçüncü köprü güzergahında konut fiyatlarına ilişkin, ilk etapta Avrupa Yakasında Başakşehir-Arnavutköy- Kayabaşı aksı, Anadolu Yakasında da Beykoz ve devamında Sancaktepe'de hareketlilik yaşandığını söyledi.



TSKB Gayrimenkul Değerleme idari işler ve İş Geliştirme Müdürü özge Aklar üçüncü köprü güzergahında konut fiyatlarına ilişkin, ilk etapta Avrupa Yakasında Başakşehir-Arnavutköy-Kayabaşı aksı, Anadolu Yakasında da Beykoz ve devamında Sancaktepe'de hareketlilik yaşandığını söyledi. 


Aklar. Asya ve Avrupa yakalarını, deniz tabanının altından karayolu ile birbirine bağlayacak Avrasya Tüneli Projesi'nin Kazlıçeşme Göztepe hattında hizmet vereceğini ve bu bölgelerde fiyat artışı konusunda etkisi olacağını bildirdi. 


İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes de "İstanbul il Çevre Düzen _ Planı ile önemli bir alt merkez olan Kartal, adalet sarayı ve devlet hastanesi gibi kamu yatırımları ile hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için daha da cazip hale gelmiştir. Bölgenin sanayiden dönüşümüyle birlikte çok sayıda büyük ve mülkiyet sorunu olmayan arsalar geliştiricileri bu bölgeye yönlendirmektedir" diye konuştu. 



Dünya




Geri Dön