19 / 04 / 2024

3 ildeki 4 taşınmazın satışına onay çıktı!

3 ildeki 4 taşınmazın satışına onay çıktı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, ihalesi gerçekleştirilen 4 taşınmazın satışını karara bağladı. Artvin Seyitler köyündeki, Giresun ili Keşap ilçesindeki, Bursa ili, İnegöl ilçesindeki ve Bursa ili, İnegöl ilçesindeki başka bir taşınmaz özelleştiriliyor.



ÖİB'nin Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Artvin ili, Merkez ilçesi, Seyitler köyü, Suhızan mevkiindeki 5 bin 931 metrekare yüzölçümlü spor alanı imarlı gayrimenkulün ihalede 603 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Adem Yılmaz'a ihale şartnamesi çerçevesinde satılmasına karar verildi. 


Yılmazdın yükümlülüklerini yerine getirmemesi ve sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi halinde taşınmazın 598 bin TL bedelle ikinci teklifi veren Nizamettin Alkan'a ihale şartnamesi çerçevesinde satılması kararlaştırıldı. ÖİB, Giresun ili, Keşap ilçesi, Bozkıııt Mahallesi'ndeki 2 bin 846 metrekare yüzölçümlü sağlık ocağı ve konut alanı imarlı gayrimenkulün 426 bin TL bedelle ihalede en yüksek teklifi veren Kazım Yılmaz'a, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Yenice köyü, Köy içi mevkiinde bulunan 106 bin 638 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün 721 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Uludağ Rulman Sanayi ve Ticaret'e, Maliye hazinesine ait iken, Özelleştirme Yüksek Kurulunun Karan ile özelleştirme kapsam ve programına alınan; Bursa ili, İnegöl ilçesi, Cerrah köyü, Kalburt mevkiinde bulunan 13 bin 706 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün 1 milyon 105 bin Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren İsmail Avaz'a ihale şartnamesi çerçevesinde satılmasına karar verdi. 


ANKA


Geri Dön