28 / 03 / 2024

3. İstanbul Başakşehir Avrupa’da görücüye çıkıyor!

3. İstanbul Başakşehir Avrupa’da görücüye çıkıyor!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul projesi Almanya’nın Düsseldorf kentinde görücüye çıkıyor. Bugün başlayan fuarın 10 Şubat'a kadar devam etmesi planlanıyor.



Gayrimenkul sektörünün en büyük karma projelerinden 3. İstanbul Başakşehir projesi, Almanya’nın Düsseldorf bölgesinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda görücüye çıkıyor. 8–10 Şubat tarihleri arasında düzenlenen fuarda Fuzul Grup, Seha Yapı, Al Zamil, Adese ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen 3. İstanbul Başakşehir projesi gövde gösterisi yapacak. Fuarda, Avrupa’da yaşayan Türkler ve Türkiye’ye yatırım yapmayı planlayan Avrupalılar ile bir araya gelecek.

3. İstanbul Başakşehir projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık,’’ Ticari alanlardan ve rezidanslardan oluşan projemiz, mimari tasarımı ve çevre düzenlemesiyle birlikte satış ofisi ve örnek dairesiyle de dikkat çekiyor. Başakşehir’de 116 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projenin toplam alanın %60’ında sert-yumuşak peyzaj alanları bulunuyor. Başakşehir’in en büyük projesi olan 3. İstanbul’un sosyal donatıları da yatırımcılardan ilgi görüyor. Aynı zamanda İstanbul’un yeni yaşam merkezi olarak kabul gören 3. İstanbul, TEM Otoyolu'na 5 dakika, E-5'e ve İstanbul Havalimanı'na 12 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 30 dakika, Atatürk Havalimanı'na 12 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ise 20 dakika mesafede bulunması gibi avantajlara sahip durumda. Avrupa’da inşa edilen birçok proje arasında beğenileri toplayan satış ofisi ve örnek daire mimarimizin ödüle layık görülmesi 3. İstanbul ekibinin tecrübesini bir kez daha kanıtladı. 3. İstanbul’dan ev sahibi olanlar tecrübesini ödülle ispatlamış bir projede yaşayacaklar.’’ diye konuştu. 

Teslimler Haziran 2019'da

Mimari tasarımı ve çevre düzenlemesi ile dikkat çeken ve 112 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede yüzde 80 ile çok geniş peyzaj alanları yer alıyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında basketbol sahası, restoran, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, sauna, bilardo, spa, çocuk oyun alanları, futbol sahası, süs havuzu, güvenlik, cafe, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu yer alıyor.

3. İstanbul Başakşehir'e Avrupa'dan 3 ödül

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden birinde Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3 ödül birden aldı. 27’ncisi düzenlenen International Property Awards 2018’in Avrupa ayağı olan European Property Awards gayrimenkul sektörünün devlerinin projelerine ev sahipliği yapıyor. 

https://www.ucuncuistanbul.com/


Geri Dön