28 / 03 / 2024

34. Yapı Fuarları Turkeybuild, iki yeni proje hayata geçiriyor!

34. Yapı Fuarları Turkeybuild, iki yeni proje hayata geçiriyor!

34 yıldır Türk yapı sektörü ve bölgelerinin en büyük fuarları olan Yapı Fuarları/Turkeybuild, İstanbul, Ankara ve İzmir"de sunacağı yeni etkinlik ve iş fırsatları ile yapı dünyasına fayda yaratacak



Yapı dünyasında yılın ilk ve en büyük buluşması olan, bu yıl %30 büyüyerek 81.000m2"de düzenlenecek olan 34. Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul"da iki büyük yeni proje hayata geçiriliyor: Konuk Ülke Rusya Projesi ve EKODünya Fuarı¦
 
Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 34 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları/Turkeybuild, 2011 yılında da yapı dünyasının İstanbul,  Ankara  ve İzmir"de uluslararası buluşma noktaları olacak. Yapı-Endüstri Merkezi"nin, yapı sektöründeki 42 yıllık profesyonel deneyimiyle gerçekleştirilen fuarlar, sektördeki en yeni ürün, teknoloji ve hizmetleri, yeni iş fırsatları ile birlikte yapı dünyasına sunuyor.  
 
Her yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başaran, Türk yapı sektörünün üç temel taşı, Yapı Fuarları/Turkeybuild İstanbul, Ankara ve İzmir; bu yıl sektöre büyük katkılar sağlayacak pek çok yeniliği de beraberinde getirecek.
 
34. Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul
27 Nisan “ 1 Mayıs 2011, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/ Büyükçekmece
 
34 yıldır yapı dünyasının uluslararası buluşma noktası olan, ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul 2011, bu yıl genişleyen 81.000 m2"lik fuar alanında 1.100 katılımcı firmayı, 110.000 ziyaretçi ile bir araya getirecek.

Her yıl sektöre ve Türkiye ekonomisine olan katkısını daha da büyüten fuar, bu yıl da binlerce ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmeti ziyaretçileriyle buluşturacak. œTürkiye"nin de içinde bulunduğu Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika"yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul"un œİş Geliştirme Platformu kapsamında bu yıl katılımcı firmalara, sektöre ve Türkiye ekonomisine fayda yaratacak etkinlikler gerçekleştirilecek.
 
Yapı-Endüstri Merkezi"ninbu yıl hayata geçireceği bir başka gelişme ise Yapı Fuarları/Turkeybuild markası ile dünyanın lider fuarcılık firmalarından Messe München (BAU- Almanya), DMG (The Big 5- Dubai) ve son olarak ITE Group (Stroisib Building Week- Novosibirsk, Mosbuild- Moskova, Interstroyexpo- St. Petersburg) firmaları ile imzaladığı işbirliği anlaşmaları oldu.
 
Yapı-Endüstri Merkezi"nin iş geliştirme ve küresel tanıtım faaliyetleri kapsamında imzaladığı bu anlaşmalar ile yapı sektörüne yeni pazarlar sağlanması hedefleniyor.

Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul"un œİş Geliştirme Platformu kapsamında düzenlenen etkinlik, sektörün bölgedeki gücünü artırma hedefiyle œKonuk Ülke Projesi çerçevesinde gerçekleştirilecek. Proje çerçevesinde Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul"da ağırlanacak ilk konuk ülke Rusya Federasyonu olacak. Projede fuar öncesinde ve fuar sırasında karşılıklı iş görüşmeleri, Rusya ve BDT pazarlarını hedefleyen özel etkinlikler, uzman görüşlerinin paylaşılacağı özel oturumlar ve iki ülke iş adamlarının yatırım tecrübelerini paylaştığı etkinlikler düzenlenecek. çalışmanın Türkiye ile Rusya arasındaki yapı malzemeleri ticaret hacmini artırması, müteahhitlik hizmetlerine hız ve kapsam kazandırarak, bu çalışmaların gelişmesine katkıda bulunması amaçlanıyor.
 
EKODünya Fuarı

œçevre Dostu Binalar, Malzemeler, Teknolojiler, Alternatif Enerji ve İklimlendirme Sistemleri Fuarı
27 Nisan “ 1 Mayıs 2011, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/ Büyükçekmece, Salon 11 A
 
Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul kapsamına bu yıl ilk kez düzenlenecek olan EKODünya Fuarı"nda; çevre dostu binalar, malzemeler, teknolojiler, alternatif enerji ve iklimlendirme sistemleri tanıtılacak. EKODünya Fuarı, çevreye duyarlı yapılaşmanın uygulanabilirliğini göstermek amacı ile Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul kapsamında ayrılacak olan özel bir alanda etkinlikleri ve malzeme sergilemeleri ile yer alacak.
 
24.Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild Ankara
22 “ 25 Eylül 2011, Altınpark Expo Center
 
Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild Ankara, 30.000 kişi ziyaretçi potansiyeli ve 11.500 m2"lik sergileme alanıyla Ankara"nın en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Başkent Ankara"da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkanı sağlayan fuar, bu yıl da bölgedeki tüm mimarlar, mühendisler ve son kullanıcıları bir araya getirecek. Yaklaşık 300 katılımcı firmanın katılacağı fuarda, binlerce yeni ürün, hizmet ve teknoloji sergilenecek.
 
17. Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild İzmir
13 “ 16 Ekim 2011, Kültürpark Fuar Alanı
 
 
Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild İzmir, 15.000 m ²"lik sergileme alanında, Ege ve Akdeniz Bölgesi"nin en büyük sektörel buluşması olacaktır. Yapı Fuarı İstanbul"dan sonra sergileme alanı bazında, 2. büyük sektör buluşması olma özelliğini taşıyan fuarda yaklaşık 370 firma, 33.000"e varanziyaretçi ile bir araya gelecek.
 
Fuar Takvimi- 2011

34. Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul 27 Nisan “ 1 Mayıs 2011
EKODünya Fuarı 27 Nisan “ 1 Mayıs 2011
24. Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild Ankara 22 “ 25 Eylül 2011
17. Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild  İzmir  13 “ 16 Ekim 2011


Geri Dön