26 / 04 / 2024

35. Sokak İzmir Evleri'nde 140 bin TL'ye!

35. Sokak İzmir Evleri'nde 140 bin TL'ye!

35. Sokak 'taki konutların fiyatları da belli oldu. 1+1 'ler bahçeli ve balkonlu şeklinde iki ayrı seçenekte ve fiyatları da 140 bin TL 'den başlıyor. Projenin 1. etabı 2012 Aralık'ta teslim edilecek...



Tenis oynadıktan sonra, bahçelerde şöyle bir yürüyüş yapın. Sokak kahvelerindeki tanıdıklarla ayaküstü sohbet edin. Kreşten aldığınız çocuğunuz sokaklarda özgürce koşsun, arkadaşlarıyla oynasın. Komşularınızı bilin, tanıyın; onlarla dostluk kurun. Haftasonu programınızda kütüphaneye ve saunaya da yer verin. Ve her akşam “çelik sağlamlığında ” evinizde huzurla uyuyun. Bu hayali kurulan bir mahalle değil. 35. Sokak 'ta gerçeğin ta kendisi...

Türkiye 'de bütün kentler gelişiyor ama  İzmir  'in gelişimi biraz farklı. çünkü İzmir, kendi içinde, yayılmadan ve çarpıklaşmadan gelişiyor.Zaten bu yüzden sadece Karşıyaka çıkışındaki Ulukent 'te bir büyüme gözleniyor. Ulukent ise üniversiteleri, sağlık kuruluşları, otoyolları ve limanları ile İzmir 'in en kıymetli bölgelerinden biri. İstanbul-İzmir arasını 3 saate indirecek otoban projesi bir yana Manisa 'ya 20 dakikada ulaşım imkanı sunan yeni yol da Ulukent 'i bir cazibe merkezi haline getiriyor. Ulukent ayrıca Manisa dağlarından gelen temiz hava sayesinde İzmir 'in sıcağını hemen hiç hissetmeyen bir yerleşim yeri.

35. Sokak da işte bu noktada kuruluyor. Akşan Yapı 'nın Aralık 2012 'de birinci etabı konut sahiplerine teslim edeceği 35. Sokak projesi, İzmir 'e farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Konutla ilgili farklı istek ve beklentileri olanları bile sunduğu imkanlarla bir araya toplamaya aday olan 35. Sokak 'ta mahalle kavramı da farklı bir anlam kazanıyor. Kuzeyde Yunan Adaları, güneyde ise Güzel Bahçe, Narlıdere sahil evleri ve Konak ile Körfez 'i tamamlayan panaromasıyla 35. Sokak adeta kent ortasında tatile çıkılan bir bir sayfiye yeri gibi. Sokaklar trafiğe kapalı, evler cumbalı, balkonlar rengarenk çiçekli ve sokak kahveleri bambaşka bir keyif vaadediyor.

Mavişehir 'e 8, Konak 'a 22, havaalanına 33, metro istasyonuna 1, Bostanlı İskelesi 'ne 11, Limana 17 ve Alsancak İskelesi 'ne 19 kilometre mesafede yer alan 35. Sokak, yarı gömülü araç yolu, otoparkı ve 3 farklı noktadan sağlanan girişiyle çocukların sokaklarda özgürce koşup oynaylabileceği bir sisteme sahip. 1350 metrekarelik spor merkezi, basketbol sahası, tenis kortları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, restoran, sokak kahveleri, kütüphane, kreş, marketler, organik sebze - meyve bahçeleri ve 24 saat güvenliği, 35. Sokak 'ı “kent içinde kent ” kimliğine kavuşturuyor. Cumbalı evler, rengarenk çiçekli balkonlar, sokak kahveleri ise 35. Sosak 'ı kentin en modern bölümünde adeta ikinci bir Alaçatı olarak yükseltiyor. 35. Sokak Sosyal Tesisleri 'nde ise iki yarı açık yarı olimpik havuzu, bir yarı kapalı yarı olimpik havuz, spa, fitness salonu, vitamin bar, Türk Hamamı ve sauna da bulunuyor.  

35. Sokak 'ta 1. Etap 'ın konut sahiplerine teslim edileceği tarih Aralık 2012. 6 tip ve 555 konuttan oluşan proji hafif çelik yapı sistemleriyle inşa edilecek. Öte yandan 35. Sokak 'taki konutların fiyatları da belli oldu. 1+1 'ler bahçeli ve balkonlu şeklinde iki ayrı seçenekte ve fiyatları da 140 bin TL 'den başlıyor. 102 metrekare olarak planlanan 2+1 'lerin fiyatları da 190 bin TL 'den başlıyor. 2+1 'lerdeki bahçe dublekslerinde ise taban fiyat 220 bin TL olarak belirlendi. Son derece ferah bir yaşam alanı sunan 3+1 bahçeli dubleksler için en düşük bedel de 330 bin TL olarak duyuruldu.

Yapılardaki tüm duvarların döşeme ile birlikte taşıyıcı özelliğe sahip olacağı 35. Sokak 'ta konutların tümü de dayanıklı, çevreci, hatasız ve ekonomik bir üretim anlayışının ürünü olacak şekilde projelendirildi. Dahası 35. Sokak 'ın depreme karşı da avantajlı bir yanı var: Hafif çelik yapı sistemi, betonarme binalara göre yüzde 13-15 oranında daha hafif!. Bu da deprem karşısında son derece dayanıklı olacağı anlamına geliyor.

www.otuzbesincisokak.com

232 444 55 35


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön