23 / 04 / 2024

37 stadyum projesinden 18'i tamamlandı!

37 stadyum projesinden 18'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, "Türkiye'de şu an yürüttüğümüz 37 stadyum projesi var, bunların 18'ini tamamladık." diye açıklama yaptı. 



Bazı temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, yıkılarak yerine uluslararası standartlarda modern bir stadyumun yapılacağı Atatürk Stadı'nda incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Türk, burada yaptığı açıklamada, stadyum projesinin tamamlandığını, bütçesinin ve yüklenici firmanın işe başlayacak tüm teknik ekiplerinin hazır olduğunu söyledi. Türk, şunları söyledi:

"Türkiye'de şu an yürüttüğümüz 37 stadyum projesi var, bunların 18'ini tamamladık. Bu stadyum diğerlerinden farklı olarak bulunduğu yere yapacağımız ikinci stadyum olacak. Daha çok statlarımızı imar ve şehircilik açısından şehir dışına, gelişen alanlara taşıyoruz ki yeni bir çevre oluşsun. Ancak Elazığ Atatürk Stadı'nın yerinde yapılacak olması şehir açısından daha şık oldu."

Türk, yapılacak stadyumun teknik detaylarıyla ilgili yetkililerle ve kulüp yöneticileriyle bir toplantı düzenlediklerini dile getirdi.


Geri Dön