26 / 04 / 2024

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...



3.Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsalar yatırım için bir fırsat. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, fiyat artışı olduğunun fakat hala alınabilecek düzeyde olduğunu belirtti. Gamze Özlü önümüzdeki 5 yılda fiyatların kademeli olarak artacağını söyledi.

Yatırım için yarını beklemek geç olabilir

Fiyat artışından etkilenmeyen bölgelerin de olduğunu belirten Gamze Özlü, yatırımcılara şu uyarılarda bulundu: “Yaşanan gelişmeler de göz önüne alındığında günümüzün en karlı yatırımı olan arsalarda her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor. Özellikle Anadolu Yakası’nın pek çok noktasında cazip fırsatlar var. Bu nedenle yatırım yapmak isteyenler için bugünün yarından daha karlı olduğunu söyleyebilirim.”

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsalarda hırsatlar hala var

Özlü, 3.Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresinde yatırımcıları için fırsatların devam ettiğini söyledi. Yatırımcıları için kendileri bu bölgeden devamlı arsa yatırımı yapmaktadırlar.

Özlü’nün  görüşü ise arsanın uzun vadede konuta göre değer kazanma şansının daha yüksek olduğu yönünde.Tabi ki arsanın niteliği de önemli bir konu. 

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, arsanın ne kadar önemli olduğunu Vehbi Koç’un cümlesini hatırlatarak özetledi.

Yatırım yapacaksan arsa al. Arsa altındır. Üstüne bina yaparsan gümüş olur. İçine de kiracı sokarsan teneke olur.


Geri Dön