25 / 04 / 2024

istanbulda nereden arsa alınmalı

istanbulda nereden arsa alınmalı

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...

TOKİ İstanbul 2023 arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları tek tek açıklandı! TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

TAKS KAKS nereden öğrenilir?

TAKS KAKS oranları, bir arsa üzerinde inşa edilecek binanın sınırlarını belirliyor. Peki, TAKS KAKS nereden öğrenilir? TAKS KAKS oranları nasıl hesaplanır? İşte yanıtı..

İmar durumu nereden sorulur?

Bir arsa üzerinde inşaat işlerinin yapılabilmesi için öncelikle imar planlarına uygun bir mimari projenin hazırlanması ve bu projeye inşaat izni alınması gerekiyor. Peki, arsanın imar durumu nereden sorulur?

Emlak vergisi borcu nereden öğrenilir?

Arazi, arsa ve bina sahiplerinin emlak statüsündeki taşınmazları için her sene ödemesi gereken vergi emlak vergisi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlak vergisi borcu nereden öğrenilir?

Tapu tahsis belgesi nereden alınır?

2981 dayılı Kanun hükümlerine göre arsa veya araziler üzerinde, gecekondu sahiplerince yapılmış yapılar için tapu tahsis belgesi verilebiliyor. Peki, tapu tahsis belgesi nereden alınır?

Kat irtifakı nereden alınır?

inşaat çalışmaları hiç başlamamış veya henüz tamamlanmamış yapılar için arsa üzerinde kat irtifakı hakkı kurulabiliyor.Peki kat irtifakı nereden alınır?Kat irtifakı için gerekli belgeler nelerdir?

Avukat Kadir Kurtuluş tasarlamış olduğu Kira Getirili Arsa ve Mikro Yatırımcı Modeli'ni açıkladı!

Gayrimenkul hukuku uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş, yatırımcılar için çok önem kazanmakta olan Kira Getirili Arsa ve Mikro Yatırımcı Modeli'ni nasıl tasarladığını, ihtiyacın nereden doğduğunu ve modelin nasıl çalışmakta olduğunu açıkladı.

Avukat Kadir Kurtuluş Kira Getirili Arsa ve Mikro Yatırımcı Modeli'ni açıkladı!

Gayrimenkul hukuku uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş, yatırımcılar için çok önem kazanmakta olan Kira Getirili Arsa ve Mikro Yatırımcı Modeli'ni nasıl tasarladığını, ihtiyacın nereden doğduğunu ve modelin nasıl çalışmakta olduğunu açıkladı.

İmar durum belgesi nereden alınır?

Bir arsa üzerinde ne kadar büyüklükte bir inşaata izin verileceği; İnşa edilecek yapıların ne kadar yükseklikte olacağını imar durum belgesinde görülebiliyor. Peki, imar durum belgesi nereden alınır?

İstanbulda deprem çadırı kuracak arsa kaldı mı

Mehmet Tezkan, Milliyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "İstanbulda deprem çadırı kuracak arsa kaldı mı" başlıklı yazıyı kaleme aldı...

TSKGV, İstanbulda arsa Yalovada bahçeli ev satıyor!

Türk Silahlı Kuvvetler Güçlendirme Vakfı, İstanbul Silivri ve Güngörende yer alan iki arsa ile Yalovadaki bahçeli evini satmak üzere ihale düzenledi  

istanbulda nereden arsa alınmalı Haberi

istanbulda nereden arsa alınmalı

3.Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsalar yatırım için bir fırsat. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, fiyat artışı olduğunun fakat hala alınabilecek düzeyde olduğunu belirtti. Gamze Özlü önümüzdeki 5 yılda fiyatların kademeli olarak artacağını söyledi.

Yatırım için yarını beklemek geç olabilir

Fiyat artışından etkilenmeyen bölgelerin de olduğunu belirten Gamze Özlü, yatırımcılara şu uyarılarda bulundu: “Yaşanan gelişmeler de göz önüne alındığında günümüzün en karlı yatırımı olan arsalarda her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor. Özellikle Anadolu Yakası’nın pek çok noktasında cazip fırsatlar var. Bu nedenle yatırım yapmak isteyenler için bugünün yarından daha karlı olduğunu söyleyebilirim.”

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsalarda hırsatlar hala var

Özlü, 3.Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresinde yatırımcıları için fırsatların devam ettiğini söyledi. Yatırımcıları için kendileri bu bölgeden devamlı...