29 / 03 / 2024

3M FAST sızdırma bantları yapılarda su ve nemi geçirmiyor!

3M FAST sızdırma bantları yapılarda su ve nemi geçirmiyor!

3M’in inovatif ve çözüm odaklı ürün geliştirme anlayışının bir sonucu olan FAST yüksek performanslı sızdırmazlık bantları, yapılarda su ve nem bariyeri oluştururken, inşaat sektöründe iş yapış süreçlerine yeni bir soluk getiriyor.



3M, yeni bant ailesi FAST ile binalarda yalıtım ve sızdırmazlık sorunlarına tek bir ürünle çözüm getiriyor

Yüz on yılı aşkın süredir yeni fikirler geliştiren ve bu fikirleri dâhiyane ürünlere dönüştüren 3M, FAST bant ailesi ile inşaat sektörünün yalıtım ve sızdırmazlık sorunlarına yeni bir çözüm sunuyor. 3M FAST sızdırmazlık bantları, inşaat sektöründe hem iç hem de dış alanlarda, yapılardaki tüm birleşim yerlerinde, kalıcı nem, hava ve su bariyeri sağlarken uygulama süreçlerini de kolaylaştırıyor.


3M, FAST bant ailesi ile inşaat alanında farklı bina materyallerinde sızdırmazlık sağlamayı uzun süren, zahmetli bir süreç olmaktan çıkarıyor. Kapı, pencere ve kör kasa profillerinde, membran birleşim noktalarında, sıva, beton ve küflü metal gibi en zorlu yüzeylere bile kolayca yapışabilen FAST yüksek performanslı bantlar, yüzey hazırlığı gerektirmeden yalıtım sağlıyor. Eksi 18 dereceye kadar düşük sıcaklıklarda bile zorlu yüzeylere kolayca uygulanabilen bantların üzeri tercihe göre boyanabilyor ya da farklı materyallerle kaplanabiliyor.


3M FAST ürünleri sahip oldukları yüksek teknoloji sayesinde çivi ile delindiğinde bile cismin etrafını sararak sızdırmazlık sağlarken; uygulandıkları alanda UV ışınlarına karşı 6 aya kadar koruma sunuyor.


Yapı sektörü için özel olarak geliştirilen 3M FAST sızdırmazlık bantları, Ift Rosenheim, SP ve SINTEF gibi saygın kurumların onayını aldı. 3M FAST sızdırmazlık bantları kullanıcılarına,Her koşulda ve yüzeyde, farklı ortam sıcaklıklarında tek kişi tarafından uygulama imkanı sunarak;yalıtım ve sızdırmazlık uygulamalarında iş yapış süreçlerine yeni bir soluk getiriyor.


Geri Dön