29 / 03 / 2024

FAST sızdırma bantları

FAST sızdırma bantları

3M’in inovatif ve çözüm odaklı ürün geliştirme anlayışının bir sonucu olan FAST yüksek performanslı sızdırmazlık bantları, yapılarda su ve nem bariyeri oluştururken, inşaat sektöründe iş yapış süreçlerine yeni bir soluk getiriyor.

Konut piyasasında seçimden sonra bunlar olacak! Kulis bilgileri sızdı: Kira takibi, 3'ten fazla evi olana vergi...

Yerel seçimlere 1 hafta kala konut piyasasında yapılacak düzenlemeler merak ediliyor. Maliye Bakanlığı’ndan sızan kulis bilgilerine konutlar ile ilgili birçok düzenleme kapıda. Peki neler olacak? 

Kulislerden yeni bilgi sızdı! Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerini yatırılacağı tarih değişiyor!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin değişeceği iddia edildi. Peki emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? İşte emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili kulislerden sızan o son dakika bilgileri...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam için hem rakam hem de tarih sızdı! Hemen bakın!

Milyonlarca emekli maaşlarına yapılacak seyyanen zammı bekliyor. SGK Uzmanı İsa Karakaş, SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin seyyanen zammı için kulis bilgilerini aktardı. 

SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklilerine ek zam için beklenen tarih sızdı!

Milyonlarca SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklisinin merakla beklediği ek zam için beklenen tarih sızdı. İşte o tarih...

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.

Toyota, 580 bini aşkın aracını geri çağırdığını duyurdu...

Toyota Motor, park frenindeki montaj hatası ve ön camda su sızdırma nedeninden dolayı 580 binden fazla aracını geri çağırdığını açıkladı. Yapılan açıklama ve haberin detayları...

Asgari ücret zammı sızdı: Bu rakam ilk kez telaffuz edildi! İşte milyonları heyecanlandıracak o rakam...

Milyonlarca kişiyi kapsayan asgari ücret zammının ne kadar olacağı merak ediliyor. Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş hiç konuşulmayan rakamı açıkladı. İşte 2024 yılında beklenen asgari ücret zammı!

2024 Asgari ücrette en düşük rakam sızdı! Yeni asgari ücret 15 bin 500 TL mi oluyor?

Maaş zamları gündemde konuşulmaya devam ediyor. Milyonlarca kişiyi kapsayan asgari ücret maaşının 15 bin 500 TL olacağı söylentisi gündeme bomba gibi düştü. İşte yeni asgari ücret hakkında tüm merak edilenleri...

Samsung Galaxy S23 FE'nin fiyatı sızdırıldı

Oldukça uzun bir zamandır teknoloji dünyasının gündeminde yer alan Samsung Galaxy S23 FE'nin bu kez de ABD fiyatı sızdırıldı.

Google'dan sürpriz hareket: Pixel 8 Pro'nun yeni tasarımı ortaya çıktı! 

Google, yeni amiral gemisi Pixel 8 Pro modelini kendi web sitesinde sızdırdı. İşte konuyla ilgili bütün ayrıntılar...

Renk değiştiren Vivo V29e 5G’nin fiyatı sızdırıldı

Vivo V29e 5G modelinin fiyatı lansmandan önce sızdırıldı. Peki akıllı telefonun fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T'nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

Xiaomi'nin, amiral gemisi modelleriyle rekabet edecek yeni bir cep telefonu modeli gün yüzüne çıktı. Xiaomi 13T adını taşıyan bu cihaz, etkileyici bir 144Hz OLED ekran ve üçlü kamera sistemine sahip olarak geliyor.

OnePlus 12'nin özellikleri ortaya çıktı: Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve daha fazlası!

Akıllı telefon sektörünün önde gelen isimlerinden OnePlus, merakla beklenen yeni amiral gemisi OnePlus 12 için sızdırılan özellikleriyle gündemi sallıyor. İddialara göre OnePlus 12, rakiplerine meydan okuyacak güçlü özelliklerle donatılmış olacak.

FAST sızdırma bantları Haberi

FAST sızdırma bantları

3M, yeni bant ailesi FAST ile binalarda yalıtım ve sızdırmazlık sorunlarına tek bir ürünle çözüm getiriyor

Yüz on yılı aşkın süredir yeni fikirler geliştiren ve bu fikirleri dâhiyane ürünlere dönüştüren 3M, FAST bant ailesi ile inşaat sektörünün yalıtım ve sızdırmazlık sorunlarına yeni bir çözüm sunuyor. 3M FAST sızdırmazlık bantları, inşaat sektöründe hem iç hem de dış alanlarda, yapılardaki tüm birleşim yerlerinde, kalıcı nem, hava ve su bariyeri sağlarken uygulama süreçlerini de kolaylaştırıyor.


3M, FAST bant ailesi ile inşaat alanında farklı bina materyallerinde sızdırmazlık sağlamayı uzun süren, zahmetli bir süreç olmaktan çıkarıyor. Kapı, pencere ve kör kasa profillerinde, membran birleşim noktalarında, sıva, beton ve küflü metal gibi en zorlu yüzeylere bile kolayca yapışabilen FAST yüksek performanslı bantlar, yüzey hazırlığı gerektirmeden yalıtım sağlıyor....