26 / 04 / 2024

41. Yapı Fuarı için geri sayım başladı!

41. Yapı Fuarı için geri sayım başladı!

Bu sene 41’incisi gerçekleştirilecek olan bölgenin en büyük Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na kalıp ve iskele üretiminde Türkiye’nin öncü şirketlerinden URTİM damga vuracak.



38 yıldır yurtiçinde ve yurtdışında havalimanı, stadyum, rafineri, köprü, konut vb. birçok  inşaat projesinde yer alan kalıp ve iskele üretiminde Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na katılıyor.

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı süresince URTİM, 6. Hall F321 standında çeşitli sunumlar ve ürün tanıtımları yapılacak.  Fuarın ilk 2 günü Yapı Fuarı Seminerleri düzenleyecek olan URTİM, birinci gün ‘İnşaatlarda işçilik maliyetinin azaltılması’ konusunu masaya yatıracak. İkinci gün ise URTİM’in maliyet ve zaman avantajı sağlayan PROPEX – FLEXSET  ve EKOSET ürünleri tanıtılacak.

8 – 12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta gerçekleştirilecek olan 41. Yapı Fuarı’nın sektör için büyük önem taşıdığını dile getiren URTİM Genel Müdürü Serdar Urfalılar, “Her sene üzerine koyarak büyüyen bir fuar ve bizim açımızdan her yıl çok verimli geçiyor, katılım her geçen sene artıyor. Hem yurt içinden, hem de yurtdışından, birlikte çalıştığımız müşterilerimizle ilişkilerimizi güçlendiriyoruz. Bu da bölge ticaretine katkıda bulunuyor. Aynı zamanda potansiyel müşterilerimizi ağırlama ve ürünlerimizi yakından tanıtma imkanı da buluyoruz.” diye açıklama yaptı. 
 


Geri Dön