23 / 04 / 2024

5 firma eleman avında!

5 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren toplam 5 firma istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak



1- Sinpaş GYO, üniversite veya yüksekokul mezunu, satış konusunda (tercihen konut sektöründe) deneyimli,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, tercihen İngilizce bilen, seyahat engeli olmayan, aktif, iletişimi kuvvetli, takım çalışmasına yatkın satış uzmanı yönetmeni arıyor. (Sigara içilmemesi ve erkek adayların askerliğini yapmış olması ön koşul). Ref: REFSUSYO1

İlgilenenler www.kariyer.net üzerinden başvuru yapabilirler.

2- 2Design, en az 8 yıl deneyimli, uluslararası proje deneyimi olan ve tercihen İngilizce bilen, uygulama projesi ve detay tecrübesine sahip, ileri düzeyde AutoCad kullanabilen mimar/proje kaptanı, en az 3 yıl deneyimli, uluslararası proje deneyimi olan, uygulama projesi ve detay tecrübesine sahip, ileri düzeyde AutoCad ve tercihen 3D Max kullanabilen mimar arıyor.

İlgilenenler başvuru pozisyonlarını belirten öz geçmişlerini [email protected] adresine ya da 0212 278 74 23 numaralı faksa gönderebilirler.

3- Century21, gayrimenkul sektörüne ilgi duyan, satışı bir hayat biçimi olarak görebilecek, motivasyonu yüksek, aktif, takipçi, hırslı, prezentabl, güleryüzlü, iletişim ve ikna becerileri yüksek, eğitimin önemine inanan ve eğitim almaya açık gayrimenkul danışmanları arıyor.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected], [email protected], [email protected] adreslerine gönderebilirler.

4- Alacalı İnşaat, en az 3 yıl ofis proje deneyimli, sorumluluk alabilecek, iyi derecede AutoCad kullanabilen, iyi derecede Nemetschek Allplan kullanabilen, tercihen beton prefabrikasyon alanında tecrübeli inşaat teknikeri ve teknik ressam arıyor.

İlgilenenler başvurularını www.kariyer.net üzerinden 475252 no'lu ilana yapabilirler.

5- Yenigün İnşaat, Afganistan'da Askeri Üs içindeki projeleri için; inşaat mühendisi, altyapı ve üstyapı inşaatlarında en az 7 yıl şantiye şefliği tecrübesine sahip şantiye şefi, inşaat mühendisi, QA/QC konusunda en az 10 yıl tecrübeli kalite kontrol müdürü, inşaat mühendisi, QA/QC konusunda en az 3 yıl tecrübeli kalite kontrol mühendisi, harita/jeodezi Fotogrametri mühendisi, en az 10 yıl tecrübeli, altyapı, yol ve havaalanı projelerinde deneyimli harita mühendisi, toprak, asfalt ve beton deneyleri konusunda tecrübeli, en az 10 yıl benzer pozisyonda, yol veya havaalanı projelerinde çalışmış laboratuvar şefi arıyor. Başvuranlar İyi derecede İngilizce bilen ve MS Office uygulamalarına hakim olmalı.

İlgilenenler başvurularını kariyer.net'teki ilanlar üzerinden ya da [email protected] adresinden yapabilirler.

Merve SAĞLAM/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön