16 / 04 / 2024

5 firma eleman avında!

5 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren 5 firma eleman alacak



1- HD Hidro Dizayn, baraj ve hidroelektrik santral şantiyeleri kontrollü teşkilatında çalışacak; 2-10 yıl tecrübeli inşaat mühendisleri, en az beş yıl tecrübeli kalite kontrol mühendisi, harita mühendisi ve topoğraf arıyor.
[email protected]

2- Nuhoğlu İnşaat, üst düzey yönetici olarak görevlendireceği, yurtdışı seyahat engeli olmayan, çok iyi İngilizce bilen inşaat mühendisi, hastane projesinde görev alacak, Autocad programına hakim, saha tecrübeli, yurtdışı seyahat engeli olmayan, tercihen İngilizce bilen Mimar, ihale keşif, metraj, analiz, maliyet konularında tecrübeli, tercihen İngilizce bilen inşaat mühendisi, tecrübeli makine mühendisi alacak.
[email protected]

3- Emre Arolat Architects, konsept proje ve proje geliştirme aşamalarında görev alacak, üst düzeyde görselleme ve modelleme deneyimine sahip, grafik sunum ve tasarım gücü olan cad ve 3D modelleme programlarını çok iyi kullanan mimarlar arıyor.
[email protected]

4-Deta Yapı, tarihi eser restorasyonu yapısal güçlendirme ve su yalıtımı konularında faaliyet gösteren uygulama departmanında görev alabilecek elamanlar arıyor. Adayların tarihi eser restorasyonu ve yapısal güçlendirme konularında uzman, iyi derecede Arapça ve tercihen İngilizce bilen, en az 10 yıl deneyimli, referans verebilecek, Autocad ve bilgisayar programlarına hakim, yurtdışında çalışmaya uygun, askerlikle ilişiği bulunmayan ve oto ehliyetli olmaları isteniyor.
[email protected]

5- Koltek Müşavirlik, iş geliştirme koordinatörü, ihale hazırlıkları uzmanı, Libya iş geliştirme müdürü ve kontrol mühendisleri alacak.
[email protected]


Geri Dön