23 / 04 / 2024

6 firma eleman avında!

6 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 6 firma eleman arıyor



1- Entegre Proje Yönetim, inşaat yatırım projelerinde proje yönetimi hizmeti veren firma, İstanbul'da yönetmekte olduğu büyük ölçekli alışveriş merkezi, otel, konut ve ofis projelerinde, görevlendirmek üzere mekanik kontrol mühendisleri, elektrik kontrol mühendisleri, bütçe ve maliyet kontrol sorumluları alacak. Tüm adaylarda ileri seviyede İngilizce bilgisi ile proje yönetim kriterleri bilgisi tercih edilecek. Ayrıca uygulama tecrübesi, MS Office, Autocad programlarını kullanabilme, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olma, kısa süreli seyahat engeli olmama şartları aranacak.
[email protected]

2- Cevahir Holding, Libya'da bulunan şantiyelerinde çalıştırmak üzere eleman alacak. Cevahir Holding, AVM, otel ve lüks konut projelerinde tecrübeli elemanlar alacak. Firma, asgari 15 yıl tecrübeli, İngilizce ve tercihen Arapça bilen proje müdürleri, asgari 10 yıl tecrübeli, İngilizce ve tercihen Arapça bilen şantiye şefleri, asgari 5 yıl tecrübeli, İngilizce ve tercihen Arapça bilen şantiye mühendisleri, mimarlar,makine, elektrik ve harita mühendisleri, inşaat, makine ve elektrik teknikerleri ve formenleri, topoğraflar, inşaat muhasebesi konusunda tecrübeli İngilizce ve Arapça bilen muhasebeciler, Türkçe, Arapça ve İngilizce bilen tercümanlar arıyor.
0212 320 75 30
[email protected]
[email protected]

3- Dekoral, üniversitelerin mimarlık veya inşaat mühendisliği bölümlerinden mezun, alüminyum cephe giydirme sektöründe deneyimli, Autocad, Ms Office programlarını çok iyi derecede kullanabilen, iyi derecede İngilizce bilen, yurt dışı projelerinde görev alabilecek, minimum 2 yıl şantiye tecrübeli, uygulama projelerine ve detaylandırmaya hakim, esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, seyahat engeli bulunmayan, aktif araç kullanabilen mimar ve inşaat mühendisi alacak.
[email protected]

4- T Yapı İnşaat, satış temsilcisi alacak. Firma, tercihen mimarlık fakültesi veya inşaat mühendisliği mezunu, daha önce inşaat sektöründe çalışmış veya gelişime açık, konusunda en az 1 yıl deneyimli, MS Office ve İnternet programlarına hakim, Autocad programını kullanabilen, iletişim ve koordinasyon becerileri kuvvetli, diksiyonu düzgün, temsil ve satış yeteneğine sahip, detaylara önem veren, titiz, dikkatli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, Anadolu yakasında ikamet eden, 30 yaşını aşmamış bay veya bayan elemanlar alacak.
0216 550 51 88
[email protected]

5- K Yapı Gayrimenkul, Solarkent şantiyesinde çalışmak üzere ince yapı deneyimine sahip mimar arıyor.
[email protected]

6- Teknik Yapı, Ataşehir'deki holding merkezinde çalıştırmak üzere, üniversite ya da meslek okulu mezunu, iyi derecede İngilizce bilen, en az 3 yıl yönetici asistanı olarak çalışmış, prezentabl, diksiyonu düzgün, iletişim ve organizasyon becerileri yüksek, titiz ve detaylara önem veren, yönetim kurulu asistanı arıyor.
www.teknikyapi.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön