28 / 03 / 2024

6 Firma eleman avında!

6 Firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 6 firma eleman avında



1- Nur İnşaat'a İş Güvenliği ve İş Sağlığı Mühendisi
İnşaat sektörünün öncü firmalarından olan şirketimizin Kırıkkale'de yapımı devam eden inşaatımıza ait şantiyemizde görevlendirilmek üzere İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Mühendisi arıyoruz. İlgili aday, şantiyedeki iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanmasından, iş sağlığı ve güvenliği faaliyetlerini yönetmelilk, idare ve şirket gereksinimlerine uygun olarak yürütmekle sorumlu olacaktır.
İlgili adayın, en az '5' yıl 'tecrübeli' mühendis olması, şantiye tecrübesinin olması, 35 yaşını geçmemiş olması tercih sebebidir.

2- AVM Müdürü - (Ref: AVM)
Bursa'da bulunan Alışveriş Merkezinde görevlendirilmek üzere Corio merkez ofis tarafından belirlenen talimatlar çerçevesinde bulunduğu AVM'nin işleyişini kontrol ederek, yönetiminden sorumlu olacağı AVM müdürü arıyoruz.
Genel Nitelikler: Üniversitelerin işletme ve benzeri bölümlerinden mezun, AVM sektöründe en az 5 yıl iş tecrübesine sahip, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan, yöneticilik vasıflarına sahip, ekip çalışmasına yatkın,çatışma yönetiminde etkin,raporlama tekniğine hakim, bilgisayar windows uygulamalarını kullanabilen (excel, word, powerpoint) erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, Bursa'da ikamet eden veya edebilecek.

Pazarlama Müdürü - (Ref: PM)
Bursa'da bulunan Alışveriş Merkezimizde görevlendirilmek üzere firma hedefleri doğrultusunda, yerel birimlerle iletişim sağlayarak pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlenebilecek, yeni stratejiler geliştirecek, pazarlama raporlarının, basılı malzeme ve tasarımların hazırlanmasına destek verecek, halkla ilişkiler ve tutundurma faaliyetlerini yürütmesinden sorumlu olacak Pazarlama Müdürü arıyoruz.
Genel Nitelikler: Üniversitelerin işletme, ekonomi, uluslararası ilişkiler, iletişim, halkla ilişkiler ve benzeri bölümlerinden mezun, alanında en az dört yıl deneyimli, medya ve ajans bilgisi olan, pazarın durumuna yönelik analiz, planlama, takip ve sonuçlandırma becerisi yüksek, müşteri ilişkileri yönetimi ve marka bilinci konusunda deneyimli, analitik yönü kuvvetli, sonuç odaklı, ekip çalışmasına yatkın, bilgisayar windows uygulamalarını kullanbilen (excel, world, powerpoint), erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, Bursa'da ikamet eden veya edebilecek.

Teknik Müdür Yardımcısı - Teknisyenler
Bursa'da bulunan Alışveriş Merkezimizin teknik kadrosu için bina ekipman ve sistemlerinin (yürüyen merdiven, asansör, ısıtma-soğutma sistemleri, havalandırma, sıhhi tesisat vb. günlük teknik ve genel işler) işletilmesi ve bakımında çalışacak, Teknik Müdürü Yardımcısı ve Teknisyen adayları arıyoruz.
-Teknik Müdür Yardımcısı (Ref: TMD YRD)
AVM'nin tüm bakım ve onarım işlerinden sorumlu olacak Elektrik veya Makine Mühendisi, MS Ofis programlarını kullanbilen, 30 yaşının aşmamış, en az 3 yıl tecrübeli.
-Teknisyen (Ref: TY)
Elektrik veya mekanik teknisyeni, konusunda en az iki yıl tecrübeli, endüstri meslek lisesi veya yüksekokul mezunu, 25 yaşını aşmamış.
Genel Nitelikler: Bina otomasyon ve enerji yönetim sistemleri konusunda tecrübeli, temizlik ve güvenlik şirketleriyle koordineli ve uyumlu çalışacak, 5 yıldızlı otel, alışveriş merkezi veya büyük ölçekli bir işletmede tecrübesi olan, ekip çalışmasına yatkın, askerliğini tamamlamış, Bursa'da ikamet eden veya edebilecek.
Detaylı bilgi için; www.corio-eu.com

3- Say İnşaatta görevlendirilmek üzere
Şantiye çalışma koşullarına uyum sağlayacak;
-Şantiye Şefi: 10 yıl deneyimli İnşaat Mühendisi
-Mimar: Konusunda en az 2 yıl deneyimli,Uygulama projesi çizen, İleri derecede Autocad kullanabilen
-İç Mimar: Konusunda en az 2 yıl deneyimli, İleri derecede Autocad ve 3D Max kullanabilen, Tasarım trendlerini takip eden
İgilenenlerin özgeçmişlerini, [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

4- Yapı Artı Mimarlık Mühendislik
Esnek çalışma saatlerimize uyacak, seyahat engeli bulunmayan, askerlikle iliği olmayan, oto ehliyetli takım arkadaşları arıyoruz.
-Mimar/İnşaat Müh.: Banka şubesi, restoran, ofis, mağaza, konut dekorasyonu vb. ince işlerde en az 5 yıl tecrübeli (Ref 1)
-Mimar/İnşaat Teknikeri: Banka şubesi, restoran, ofis, mağaza, konut dekorasyonu vb. ince işlerde tecrübesi az veya yeni mezun

İlgilenenlerin özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 275 80 99 no'lu faksa göndermeleri gerekmektedir.

5- Afyon'daki 400 yataklı Devlet Hastane İnşaatı şantiyesinde görevlendirilmek üzere
Detay projeleri çizebilecek, Autocad bilen
İgilenenlerin özgeçmişlerini [email protected] adresine gönderlemeleri gerekmektedir.

6- Garimenkul Danışmalığı
Remax Royal Maslak Ofisimiz için;
Gereken Nitelikler: Üniversite mezunu olmak, satış deneyiminin olması, eğitim programlarımıza katılmak, sürekli "Koç"luk sistemimizden faydalanmak, dinamil, hırslı ve disiplinli çalışma yöntemlerini benimseyip ugulamak.

İlgilenenlerin özgeçmişlerini [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.


Geri Dön