25 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Eylül şoku! Maaşlar kaç lira oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Eylül şoku! Maaşlar kaç lira oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği tutarlarının yeni zamla kaç TL olduğu merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği güncel zamla kaç TL'ye yükseldi? Hemen zamlı maaşlara bakın!



Pek çok vatandaşın merakla beklediği 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerine de zam geldiği açıklanmıştı. Devlet tarafından ihtiyacı olan vatandaşlara sosyal yardım ödemeleri yapılırken, emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın engelli ve yaşlılara sağladığı destek miktarları da yükseltildi. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Eylül şoku! Maaşlar kaç lira oldu?

Milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammı ile beraber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli ve yaşlılara sunulan bazı desteklere ilaveten; eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahipleri için verilen destek ödemelerine de zam uygulandı.

Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği son dakika zamla kaç TL oldu? Hemen yeni zamlı maaşlarınıza bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön