08 / 05 / 2024

7 firma eleman alacak

7 firma eleman alacak

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren, aralarında Aktürk Yapının yepyeni Zorlu projesi için eleman aradığı 7 firma çeşitli departmanlarına eleman arıyor.



1. Aktürk Yapı, Zorlu Center Projesi'nde görevlendirmek üzere, ilgili bölümlerden mezun, deneyimli yönetici pozisyonları için ingilizceye hakim, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, AVM, Otel ve Rezidans inşaatlarında çalışmış, proje müdürü, teknik proje yardımcısı, proje dökümantasyon mühendisi, teknik ressam, planlama mühendisi, ambar şefi, hakediş grup şefi, inşaat mühendisi, mimar, makine mühendisi, elektrik mühendisi, sözleşme yönetimi mühendisi/mimarı, bilgi işlem sorumlusu, elektrik grubu proje yardımcısı, saha mühendisi, elektrik teknikeri, mekanik grubu proje müdür yardımcısı, saha mühendisi, makine teknikeri, inşaat kaba işler proje müdür yardımcısı, inşaat teknikeri, altyapı teknikeri, ince işler proje müdür yardımcısı, mali ve idari işler şefi, muhasebe memuru, personel şefi, personel memuru, idari işler amiri ve kamp amiri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini 16 Mart 2009 tarihine kadar [email protected] adresine yolla bilirler.

2. Sinerji inşaat, yurt dışındaki projelerinde görevlendirmek üzere cephe giydirme sektöründe deneyimli, tercihen Rusça yada İngilizce bilen şantiye şefi, saha mühendisi bunların yanı sıra MS Office programlarına hakim saha ölçüm sorumlusu, merkez ofisinde istihdam etmek üzere deneyimli proje yöneticisi ve mimar alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.

3. Buvan Yatırım, prezantabl, iletişim ve ikna kabiliyeti yüksek, satış ve pazarlama alanında deneyimli, tercihen gayrimenkul ve ipoteğe dayalı gayrimenkul finansmanı konularına hakim, yüksek okul mezunu mortgage brokerı ve kurumsal gayrimenkul proje satışlarında görev alacak satış asistanı alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini 15 Mart 2009 tarihine kadar [email protected] adresine yollayabilirler.
4. 5A Mühendislik, bayındırlık mevzuatına hakim, şantiye şefliği yapabilecek, konut inşaatlarında deneyimli, iyi derecede hakediş ve kesin hesap bilen inşaat mühendisi ve mimar alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 314 56 04 no'lu faksa yollayabilirler.
5. Uransan Dış Ticaret Yatırım A.Ş, İstanbul merkez ofisinde görevlendirmek üzere tecrübe sahibi satış mühendisleri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 651 24 26 no'lu faksa yollayabilirler.
6. AB İnşaat, Atatürk Havalimanında bulunan hangar inşaatı şantiyesinde çalışacak, en az 10 yıl deneyimli inşaat mühendisi alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.
7. Üçay Mühendislik, bünyesinde çalışmak üzere meslek ve MYO, makine, elektrik vb bölümlerinde mezun olmuş, ehliyetli, Samandıra ve Sultanbeyli bölgesinde ikamet eden erek personeller alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler veya 0216 444 82 29 numaralı telefondan Güler Hanımla irtibata geçebilirler.

Geri Dön