28 / 03 / 2024

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak’ta!

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak’ta!

İnşaat ve Konut Konferansı bu yıl 7'nci kez gerçekleşecek. İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de düzenlenecek. 



Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en önemli buluşması İnşaat ve Konut Konferansı kapılarını 7. kez açıyor. Eventuum tarafından organize edilen inşaat sektörünün VIP buluşma noktası kabul edilen İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de düzenlenecek. 

Sektör duayenleri, şirket sahipleri ve üst düzey profesyonelleri bir araya getirecek ve bu yıl 7’incisi düzenlenecek konferans, her yıl olduğu gibi büyük ilgi görüyor. Düzenlendiği ilk yıl 2012’den beri bin 500’ü aşkın şirketi ağırlayıp alanında kendi rekorunu kıran İnşaat ve Konut Konferansı, sektörünün “VIP Buluşma Adresi” olarak kabul ediliyor.

Değerli yorum ve görüşleriyle vizyon sahibi konuşmacıları misafir eden konferansa, sektörün öncü kuruluşları, karar mekanizması sayılan üst düzey profesyoneller, sivil toplum kuruluşları ve yapı sanayisinin lider kuruluşları katılım gösterecek. Mevcut durumun analiz edildiği, gelecek projeksiyonlarının anlatıldığı, sektör paydaşlarının VIP statüsünde buluştuğu konferans, inşaat ve yapı sanayisinin Türkiye ekonomisinde hak ettiği itibara ve prestije katkı sağlıyor.  Etkileşim sağladığı tüm sektörlerin üretimlerini etkileyerek ve iş hacmini genişletip istihdamı arttıran, yeni sinerji ile bir çok yatırım fırsatı ve yeni iş bağlantılarını beraberinde getiren konferans, ekonomideki üretkenliğe sağladığı katma değer açısından büyük önem teşkil ediyor.

Konferans, İNDER İnşaatçılar Derneği ve Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Konferansın ana sponsorluğunu yapan Fıratpen Profil Pazarlama Müdürü Dr. Mehtap Uluceviz’in “Fıratpen’in İnşaat Sektöründeki Gelişmelere Yönelik Çözümleri” başlıklı sunumuyla sürecek konferansı destekleyen diğer kuruluşlar arasında İNDER, Mimar ve Mühendisler Grubu, MTMD, TTMD, ETMD, İZODER, MÜSİAD gibi sektöre yöne veren öncü dernekler de bulunuyor.

7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda bilgi ve çözüm önerilerini anlatacak konuşmacılar arasında, NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Mahmut Çelik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza Hasan Rahvalı, FuzulEV Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 24 Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Hasanoğlu, İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercan Öztemel, MTMD Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çelimli, ETMD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cemaloğlu, TTMD Genel Sekreteri Dr. Kemal Gani Bayraktar, MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Reha Yeltekin, Guangdong İnşaat ve Yapı Malzemeleri Birliği Başkanı Lan Fang, Yeniköy Turizm Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nihat Kandaloğlu bulunuyor.

İnşaat ve Konut Konferansı organizatörü Eventuum Genel Müdürü Pınar Kopuz, “Bu yıl yedincisini düzenlediğimiz konferansta ekonomimize yöne veren kurumlardan yine çok değerli katılımcıları ağırlayacağız. Konferansın her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün ve ekonomimizin içinden geçtiği sıkıntılı süreçte büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Yatırımcı, uygulamacı ve tüm karar vericileri bir araya getirerek bilgi paylaşımı ve bu zorlu  dönemde en çok ihtiyaç duyulan işbirliği fırsatlarına zemin oluşturacağına inanıyoruz” diye konuştu.
 


Geri Dön