26 / 04 / 2024

8 ayar altın baget yüzüklerin hepsinde yüzde 33'e varan dev indirim! 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

8 ayar altın baget yüzüklerin hepsinde yüzde 33'e varan dev indirim! 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

8 ayar altın yüzükler, 14 ve 22 ayar altın yüzüklere göre daha uygun fiyata satılmakta. Altınaşkı bu uygun fiyatlar üzerine bir de yüzde 33'e varan dev indirim kampanyası başlattı. Peki 8 ayar altın baget yüzükler ne kadar? İşte 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi.



Altınaşkı'nda 8 ayar altın baget yüzükler yüzde 33'e varan indirim ile satılıyor. Altın baget yüzük almak isteyenler markaların fiyat listelerini araştırıyor. 

Altın baget yüzükler son zamanlarda kadınların en çok satın aldığı yüzükler arasında yer alıyor. Hatta çoğu zaman baget yüzükler evlilik teklifleri için de tercih ediliyor. Baget yüzükler, kare, yuvarlak ve damla olarak farklı modellerde satılıyor.

8 ayar altın baget yüzüklerin hepsinde yüzde 33 e varan dev indirim! 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

Genellikle evlilik yıl dönümleri, doğum günleri için çokca tercih edilen baget yüzükler içinden 8 ayar olanlar her bütçe için de uygun olmasından dolayı dikkatleri üzerine çekiyor.

Peki 8 ayar altın baget yüzük fiyatları ne kadar? 8 ayar altın baget yüzük fiyatları kaç lira? En uygun altın baget yüzük fiyatı kaç lira? İşte Altınaşkı 8 Kasım 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön