25 / 04 / 2024

Altın zincirlerde yüzde 55'e varan indirim! Bu fırsatı kaçırmayın! Gülaylar altın 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın zincirlerde yüzde 55'e varan indirim! Bu fırsatı kaçırmayın! Gülaylar altın 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın zincirler yüzde 55'e varan indirimle Gülaylar altında satış sunuldu. 14 ayar altın zincir almak isteyenler için büyük fırsat olan bu zincirler binler kişi tarafından merak ediliyor. İşte Gülaylar altın altın zincir fiyat listesi 7 Ekim 2022...



Gülaylar altında 14 ayar altın zincirler yüzde 55'e varan indirim fırsatı ile satılıyor. Altın zincir almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat niteliğinde olan bu zinzirlerin fiyatları 1,116 liradan başlıyor. 

Özellikle hem erkek hem de kadın kullanıcıların tercih ettiği altın zincir modelleri geçmişten günümüze kadar pek çok çeşit ve modelle pek çok kişinin favori aksesuarı arasınd ayer alıyor.

Altın zincirlerde yüzde 55 e varan indirim! Bu fırsatı kaçırmayın! Gülaylar altın 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Bu noktada hemen her kullanıcının en önemli kriterinden biri altın zincirin kalınlığı, modeli ve en önemli detaylardan biri olarak altının ayarı olmaktadır. Genellikle kullanıcılar altın zincir 14 ayar tercih ederken bu noktada zincirin modeli ve kalınlığı inceliği önemli bir yere sahip.

Peki gülaylar altın 14 ayar altın zincirler ne kadar? 14 ayar altın zincie kaç kaç TL? işte Gülaylar altın altın zincir 7 Ekim 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön