26 / 04 / 2024

İsimli altın kolyelerde yüzde 30'a varan indirim! Dev fırsatı kaçırma! Altınbaş 19 Ekim 2022 fiyat listesi

İsimli altın kolyelerde yüzde 30'a varan indirim! Dev fırsatı kaçırma! Altınbaş 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta isimli altın kolyelerde yüzde 30'a varan indirim kampanyası başladı. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler şimdiden fiyatları incelemeye başladı. Peki isimli altın kolye fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş 19 Ekim 2022 fiyat listesi.



Farklı model ve tasarımlarla sunulan İsimli Altın Kolyeler, sevdiklerinin ismini daima yanında, boynunda taşımak isteyenler için satışa sunuldu.

Kişiye özel üretilen altın kolyeler, sevginizi göstermenin şık ve zarif bir yolu haline geldi. Birbirinden şık ve tarz altın kolyeler, sevdiklerinizin ismiyle bir arada buluşuyor.. Ayarlanabilir şekil ve boyut özellikleri sayesinde kolyelere dilediğiniz sayıda isim yazdırmanız mümkün.

Altınbaş'ta isimli altın kolyelerde kaçırılmayacak fırsatlar başladı. İsminizin yazılı olduğu altın kolyeye sahip olmak için Altınbaş'ın mağazalarını ve onlibe web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Peki altın isimli kolye fiyatları ne kadar? Altın isimli kolyeler kaç TL? işte  19 Ekim 2022 Altınbaş fiyat listesi 19 Ekim 2022..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön