27 / 04 / 2024

A plus Gayrimenkul Hizmetleri Fuarı Fulya Fuar Merkezi'nde!

A plus Gayrimenkul Hizmetleri Fuarı Fulya Fuar Merkezi'nde!

Jnr Fuarcılık, A plus gayrimenkul sektör temsilcileri ile A plus alıcıları 22-24 Ekim tarihlerinde Fulya Fuar Merkezi'nde buluşturuyor



Jnr Fuarcılık, A plus gayrimenkul sektör temsilcileri ile A plus alıcıları 22-24 Ekim tarihlerinde Aşçıoğlu İnşaat tarafından son teknolojilerle inşa edilip, hizmete sunulan Fulya Fuar Merkezi'nde düzenleyeceği satış odaklı ihtisas fuarında buluşturuyor.

Katılımı kesinleşen  20 firma  arasında, Ağaoğlu İnşaat, Aşçıoğlu İnşaat, Canan Yapı, Doğa Gayrimenkul, Ege Group ,Ofton İnşaat, Seba İnşaat, Teknik Yapı, JLL, DDM, Vakana Evleri , gibi Türkiye nin en önde gele dev firmalarının buluştuğu fuara başvurular devam ediyor.

Üç gün sürecek olan ve 5000 m2 lik fuar, Fulya Fuar Merkezi´nde yaklaşık 80 özel projeye yer verecek. Satış odaklı bu fuarda, firmalar  ziyaretçilere çok özel fırsatlar sunacak. Yaklaşık 20 bin ziyaretçinin beklendiği fuar da bankalar da ziyaretçilere kredilerle ilgili sunumlar yapacak. Fuarda, gayrimenkul konut projeleri, akıllı binalar, villa konutlar, plazalar, iş merkezleri ve projeleri, depreme dayanıklı özel konutlar ve projeleri satışa sunulacak.  Bazı firmaların özel indirimler yapacağı fuarda, satışa sunulan projelere yalnızca yüzde 30´unu ödeyerek sahip olma imkanı sağlanacak. 

Amerika, İngiltere, Dubai ve diğer ülkelerden finans-yatırım firmaları ve bankaların da katılacağı organizasyonda, "GAYRİMENKULDE SATIŞ STRATEJİLERİ " konulu bir  de panel düzenlenecek.
 Mortgage yasasının  ev sahibi olmak isteyen tüketicileri yeniden heyecanlandırdığını ve kira öder gibi ev sahibi olma hayali kuranların uzun zamandır beklediği sistemin şu anda durgun olan gayrimenkul piyasasını yeniden canlandıracağını belirten fuarın İcra Kurulu Başkanı Zeynep Özal  ve Saadet Ada;
"Gayrimenkul insanın hayatında yaptığı en büyük, en pahalı ve en önemli alışveriştir.  Yarattığı istihdam ve katma değerle günümüzde ekonomideki canlanmanın baş aktörü olan gayrimenkul sektörü son üç yıldır önemli bir çıkış yaşamaktadır. Sektörde önümüzdeki dönemde A plus gelir gruplarına yönelik konut projelerinin ağırlık kazanacağını düşünüyoruz.. Mevcut banka faizlerinin düşmesinde etkili olacak Mortgage yasası, Türkiye ekonomisinde son yıllarda yaşanan istikrarla birlikte sektöre hız kazandıracaktır" diyerek,  bu fuarın organize edilmesine  3. kez öncülük etmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Basında yer alan diğer haberler:

Zeynep Özal emlağa fuarla girdi
3. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri  Fuarı, Zeynep Özal´ın girişimiyle 22-24 Ekim tarihlerinde Fulya Fuar Merkezi´nde gerçekleştirilecek.
JNR Fuarcılık, A plus gayrimenkul sektör temsilcileri ile A plus alıcıları 22-24 Ekim tarihlerinde Fulya Fuar Merkezi´nde düzenleyeceği satış odaklı ihtisas fuarında buluşturacak. Fuarda Ağaoğlu İnşaat, Aşçıoğlu İnşaat, Canan Yapı, Doğa Gayrimenkul, Ege Group, Ofton İnşaat, Seba İnşaat, Teknik Yapı,JLL, DDM ve Vakana Evleri gibi 20 kadar firma ve proje yer alacak.
Üç gün sürecek olan ve 5 bin metrekarelik alan üzerine gerçekleştirilmesi planlanan fuar, Fulya Fuar Merkezi´nde yaklaşık 80 özel projeye yer verecek. Satış odaklı bu fuarda, firmalar  ziyaretçilere çok özel fırsatlar sunacak. Yaklaşık 20 bin ziyaretçinin beklendiği fuar da bankalar da ziyaretçilere kredilerle ilgili sunumlar yapacak. Fuarda birde "Gayrimenkulde Satış Stratejileri" isimli bir panel düzenlenecek.


Geri Dön